Στη σύγχρονη εποχή της ψηφιακής εξέλιξης, η δημιουργία της νέας γενιάς ηλεκτρονικών πληρωμών αποτελεί κρίσιμο κομμάτι για την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ελληνική αγορά. Η Worldline Greece, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των πληρωμών, διαμορφώνει τη στρατηγική της ώστε να παρέχει προηγμένες, ασφαλείς και καινοτόμες λύσεις πληρωμών για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Η Worldline Greece προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών με κάρτα για φυσικά σημεία ή και online, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης. Παράλληλα, διαθέτει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξή τους, εργαλεία όπως το Smart POS, το Payment Link ή το Live Pay.

Έχοντας ήδη πάνω από 130.000 ελληνικές επιχειρήσεις που την εμπιστεύονται καθημερινά, αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία εμπιστοσύνης μέσω μακροχρόνιων σχέσεων αλλά και ανάπτυξης ανταγωνιστικών και καινοτόμων λύσεων, που θα διευκολύνει την απαιτητική καθημερινότητά τους.

Η Eurobank, με το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων και τους πελάτες της, συνεργάζεται με την Worldline Greece, ώστε να προσφέρουν από κοινού λύσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης.

Εξελιγμένα εργαλεία ηλεκτρονικών πληρωμών: Συναλλαγές με ασφάλεια και ευκολία

Η Worldline παρέχει κορυφαίες λύσεις για επιχειρήσεις. Το e-Commerce Gateway προωθεί τις ασφαλείς online πωλήσεις σε περιβάλλον 3D Secure. Το Payment-Link βρίσκει ευρεία εφαρμογή σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, προσφέροντας ασφαλείς πληρωμές με ένα link. Το Live-Pay, το οποίο και πρόσφατα ανανεώθηκε με στόχο να προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία πληρωμών, εξυπηρετεί επιχειρήσεις που δεν χρειάζεται να διαθέτουν e-shop.

Για συναλλαγές σε φυσικό χώρο, η Worldline Greece προσφέρει προηγμένα Android τερματικά POS, που δέχονται όλες τις πληρωμές με κάρτες, αλλά και μια σειρά από δυνατότητες που κάνουν την καθημερινότητα των επιχειρήσεων ακόμα πιο ευέλικτη. Ενδεικτικά, αναφέρουμε το ανοιχτό πληκτρολόγιο για απομακρυσμένες αγορές, τις άτοκες δόσεις κ.λπ. Επιπλέον, το Smart POS app, η καινοτόμα εφαρμογή που έχουν εμπιστευτεί, εδώ και δύο χρόνια, πάνω από 20.000 επιχειρήσεις και μετατρέπει οποιαδήποτε Android κινητή συσκευή σε POS, τώρα προσφέρει νέες λειτουργικότητες, όπως η Άμεση Μετατροπή Νομίσματος (DCC), φιλοδώρημα, άτοκες δόσεις και scanning. Οι αυτόματοι πωλητές αποτελούν την ιδανική λύση για πωλήσεις χωρίς την ανάγκη προσωπικού και ήδη έχουν αξιοποιηθεί από εταιρείες ταχυμεταφορών και parking.

Συνοψίζοντας, η Worldline Greece ενσωματώνει καινοτομία, ασφάλεια και προηγμένες τεχνολογίες στις υπηρεσίες πληρωμών της, συνιστώντας την κορυφαία επιλογή για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που αναζητούν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ