Η ETHOS EVENTS, το περιοδικό για την πολιτική υγείας και φαρμάκου Pharma & Health Business και το portal virus.com.gr διοργανώνουν σήμερα το 5th Medtech Conference (http://www.medtech.ethosevents.eu/, #mtc19), στο Divani Caravel.

 

Δείτε ζωντανά το συνέδριο εδώ

 

Δεδομένου ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τη νέα κυβέρνηση είναι να βάλει τάξη στην αποζημίωση και διαχείριση των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, το 5th MedTech Conference θα αναζητήσει απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως είναι τα παρακάτω, που προκύπτουν από την πρόκληση αυτή:

ü  αν το ΕΣΥ έχει τους αναγκαίους πόρους για να αξιοποιήσει τον εξοπλισμό,

ü  ποιες είναι οι προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό των νοσοκομείων και

ü  πόσες προσλήψεις ή άλλες ενέργειες είναι αναγκαίες, ώστε να λειτουργήσει αποδοτικά ο νέος εξοπλισμός.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ειδική, κλειστή συνάντηση εργασίας με θέμα «Προτεραιότητες στη διαχείριση της ιατρικής τεχνολογίας», στην οποία θα πάρει μέρος ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, αρμόδιος για τον ΕΟΠΥΥ κ. Παναγιώτης Πρεζεράκος. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν, επίσης, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και στελεχών από την αγορά υγείας. Σκοπός της συνάντησης είναι να γίνει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ φορέων της υγείας και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και παρουσίαση των προτεραιοτήτων της νέας κυβέρνησης, όσον αφορά τη διαχείριση της ιατρικής τεχνολογίας και τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο ιατρικός συντάκτης και διευθυντής του Virus.com.gr, κ. Αιμίλιος Νεγκής

 

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

ü  Αποζημίωση Ιατροτεχνολογικών προϊόντων από τον ΕΟΠΥΥ

ü  Μητρώο ιατροτεχνολογικών προϊόντων

ü  Σύστημα προμηθειών ιατροτεχνολογικών προϊόντων του ΕΣΥ

ü  Αξιολόγηση και διαχείριση ιατρικού εξοπλισμού

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.medtech.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here