Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των παρευρισκομένων του 4th MedTech Conference θα βρεθεί η δημόσια συζήτηση των επικεφαλής του ΕΟΦ και του ΣΕΙΒ, σχετικά με τη δημιουργία Μητρώου Ιατροτεχνολογικών Δεδομένων, παράλληλα με την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Βάσης Δεδομένων «Eudamed».

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων θα αναπτύξουν την επιχειρηματολογία τους, με στόχο την εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης.

Στο καθιερωμένο πλέον συνέδριο του κλάδου, το οποίο διοργανώνεται την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 στο Divani Caravel), από την Ethos Εvents σε συνεργασία με το portal πολιτικής υγείας και φαρμάκου virus.com.gr, το περιοδικό Pharma & Health Business (http://www.phb.com.gr/) και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, θα δώσουν το παρόν κορυφαίοι ομιλητές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στην Ελλάδα, παρά την έξοδο από το Μνημόνιο, συνεχίζεται η αβεβαιότητα στον κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Η ίδρυση και λειτουργία της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (ΕΚΑΠΥ) δεν έχει φέρει ακόμη καμία ορατή αλλαγή στο σύστημα προμηθειών του ΕΣΥ, με συνέπεια να παραμένουν στρεβλώσεις και δυσλειτουργίες. Παράλληλα, ακόμη δεν έχουν διοριστεί τα μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Αμοιβών και Τιμών Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΟΠΥΥ, που θεσμοθετήθηκε τον Ιανουάριο. Συνεπώς, το μείζον πρόβλημα στην Ελλάδα παραμένει: η χρήση και αποζημίωση της ιατρικής τεχνολογίας γίνεται άναρχα και δίχως αξιολόγηση.

Tο 4th MedTech Conference θα επιχειρήσει, λοιπόν, να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα και τις στρεβλώσεις στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας, αναδεικνύοντας λύσεις και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Το συνέδριο περιλαμβάνει 10 ομιλίες, 3 «στρογγυλά» τραπέζια, καθώς και το πολυαναμενόμενο debate μεταξύ της προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, Κατερίνας Αντωνίου και του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων, Γεράσιμου Λειβαδά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου, στελέχη νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ, επαγγελματίες υγείας, ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους και φοιτητές.

Πηγή: virus.com.gr

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here