Σε διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση υφιστάμενων συνεργασιών, βρίσκεται η διοίκηση της Παπουτσάνης. Στην περίπτωση επιτυχούς ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων, η παραγωγή των νέων προϊόντων θα ξεκινήσει ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2019 και θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το έτος 2020.

Η εταιρεία εκτιμά ότι οι νέες συνεργασίες σε ετήσια βάση πλήρους λειτουργίας θα δημιουργήσουν επιπλέον πωλήσεις που αντιστοιχούν περίπου στο 25% των σημερινών πωλήσεων.

Οι κινήσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά από επενδύσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία για την επέκτασή της, με πιο πρόσφατη, την είσοδό της στην κατηγορία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, με την κυκλοφορία της νέας σειράς υπό την επωνυμία Hairchic.

Η κυκλοφορία της νέας σειράς εντάσσεται στη στρατηγική της Παπουτσάνης για την ενίσχυση των επώνυμων προϊόντων της αλλά και την προσέγγιση του νεανικού καταναλωτικού κοινού. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει δρομολογήσει το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, τόσο σε νέες κατηγορίες με νέα εμπορικά σήματα, όσο και στις κατηγορίες στις οποίες έχει ήδη παρουσία κάτω από δημοφιλείς μάρκες όπως Aromatics, Karavaki, Natura κ.λ.π.

Με 150 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων, η εταιρεία Παπουτσάνης επενδύει διαχρονικά στην καινοτομία, αξιοποιώντας φυσικά συστατικά με μοναδικές ιδιότητες. Η εταιρεία επενδύει στις σύγχρονες τεχνολογίες και διαθέτει έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, αφοσιωμένο στην ανάπτυξη μοναδικών, νέων προϊόντων και σειρών περιποίησης.

Τα εργαστήρια της Παπουτσάνης αναπτύσσουν πάνω από 50 νέες φόρμουλες το χρόνο, με βάση εκλεκτές πρώτες ύλες και συστατικά από τη φύση.

To εργοστάσιο της Παπουτσάνης στη Ριτσώνα Ευβοίας αποτελεί τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στα Βαλκάνια, η οποία είναι απολύτως καθετοποιημένη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here