Ο διευθύνων σύμβουλος της Philip Morris International Ανδρέας Καλαντζόπουλος μιλώντας στο Consumer Analyst Group of NewYork (CAGNY) Conference, αποκάλυψε ότι η  Ελλάδα έρχεται τρίτη μετά την Ιαπωνία και την Κορέα, σε ρυθμό ανάπτυξης του IQOS.

Το νέο θερμαινόμενο σύστημα καπνίσματος IQOS που λανσάρει η Philip Morris International (PMI) σε σύνολο 38 χωρών σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα το δ’ τρίμηνο του 2017 κατέγραψε μερίδιο αγοράς 2,8% (γ’ τρίμηνο 2017 1,4%, β’ τρίμηνο 1%, α’ τρίμηνο 0,6%).

H ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, θυγατρική της Philip Morris International, ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής παραγωγής των θερμαινόμενων ράβδων καπνού στο εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο.

H επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ που ανακοινώθηκε πριν από 11 μήνες, περιελάμβανε την πλήρη μετατροπή του εργοστασίου, την κατασκευή 3 νέων κτηρίων στις εγκαταστάσεις της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στον Ασπρόπυργο, συνολικής επιφάνειας 15.000 τ.μ., την εγκατάσταση 2 νέων γραμμών επεξεργασίας καπνού και 10 νέων γραμμών παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού, καθώς και τη δημιουργία 400 νέων θέσεων εργασίας.

Η υλοποίηση του έργου συνεχίζεται και με την ολοκλήρωσή του στα τέλη του 2018 η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ θα παράγει ετησίως 20 δισ. θερμαινόμενες ράβδους καπνού, οι οποίες θα εξάγονται σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here