Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ προχώρησε στην απόκτηση ενός εμπορικού ακινήτου που βρίσκεται στο εμπορικό και ιστορικό τρίγωνο του κέντρου των Αθηνών, πλησίον της Πλατείας Μοναστηρακίου.

Πιο συγκεκριμένα, το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 2.525 τ.μ., έχει προσόψειςεπί της Ερμού αρ. 66 και επί της Αγίας Ειρήνης αρ. 77, σε σημείο υψηλής προβολής και εμπορικότητας με άριστη προσβασιμότητα, όπως αναφέρει η εταιρεία στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το τίμημα για την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου ανήλθε σε €5,7 εκατ. Η Πανγαία θα προβεί σε πλήρη αποκατάσταση του ακινήτου με το εκτιμώμενο κόστος της επιπλέον επένδυσης να είναι της τάξης των €1,3 εκατ. (συνολικό ύψος επένδυσης €7 εκατ.)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο το οποίο η Πανγαία θα αναδείξει σε ένα από τα ομορφότερα ακίνητα της Ερμού και του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας. Το μέγεθος του ακινήτου είναι τέτοιο που επιτρέπει συνδυασμό μεικτών χρήσεων και αναμένεται σημαντικό ενδιαφέρον για τη μίσθωσή του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here