Η…μικρούλα Profile και τα πακέτα, αξίας 1,6 εκατ. ευρώ. 
    Το 4,4% του μετοχικού κεφαλαίου, της…μικρούλας- όταν την εντόπισε και ασχολήθηκε μαζί της η στήλη, πέρασε χθες με τη μορφή πακέτων- πέρασε σε νέους θεματοφύλακες, με την διοίκηση της εταιρείας να διευκρινίζει ότι προτίθεται να προβεί σε πώληση 520.000 ιδίων μετοχών.
Από την  συναλλαγή αυτή η Profile θα εγγράψει στα βιβλία της λογιστικό κέρδος, καθώς η μέση τιμή κτήσης είναι χαμηλότερα των ιδίων κεφαλαίων.
     Δοκιμασμένη η διαδικασία και ο Χαράλαμπος Στασινόπουλος είναι από τους γνώστες της αγοράς και των δυνατοτήτων που προσφέρει για ανάλογες συναλλαγές.
  • Αγορές ιδίων μετοχών, σε άνοδο της τιμής, πακετάρισμα και στο τέλος placement σε καλές τιμές.
Αλλωστε δεν είναι τυχαίο, πως μία μέρα νωρίτερα ανακοίνωσε, πως αναστέλλει το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών για να προχωρήσει την αμέσως επομένη στο placement.
      Εξαιρετικά δραστήριος ο βασικός μέτοχος έχει προχωρήσει σε στοχευμένες εξαγορές (Login SA), σε παρουσιάσεις στις ΗΠΑ, σε νέα συμβόλαια με τράπεζες της “νέας τεχνολογίας” (Ditto Bank), σε εφαρμογές  FinTech και ένα επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους έως 20 εκατ. ευρώ, σε εξέλιξη η πιο…μεγάλη, πλέον, Profile των 46,07 εκατ. € διεκδικεί μεγαλύτερα μερίδια αγοράς και η μετοχή μία ακόμη καλύτερη θέση στο ταμπλό.
Στο +223,20% η απόδοση της από την αρχή του έτους !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here