Τι γίνεται στην Frigo;
Παρατηρώντας χθες λίγο την οθόνη, μιας και η συνεδρίαση και λόγω Wall Street δεν παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον βγήκαν ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο Γενικός Δείκτης  για παράδειγμα διόρθωσε έως την ζώνη των 850-855 στο πλαίσιο ενός φυσιολογικού, θα μπορούσε να πει κάποιος, retest, μίας επιβεβαίωσης της σημαντικής στήριξης, που προαναφέραμε.
  •  Η μετοχή της Frigoglass, προς το κλείσιμο της συνεδρίασης, ενώ εμφανίζονταν πωλητής με 150.000 κομμάτια, αίφνης… προέκυψε άλλη εντολή (τούβλο; ) για αγορά όλων αυτών των μετοχών, με αποτέλεσμα οι συνολικές συναλλαγές να ανέβουν συνολικά στα 477.550 κομμάτια.
Προφανώς στη μετοχή ενεργούν ισχυρά επενδυτικά σχήματα, ενδεχομένως με στόχο την προσέγγιση του επιπέδου τιμών, όπου εκδόθηκε το ομολογιακό δάνειο (στα μέσα Νοεμβρίου του 2017).
       Θυμίζω, πως από εκείνη την περίοδο βρέθηκε μέτοχος μειοψηφίας η Alpha Bank με ένα ποσοστό 5,95% (επί δικαιωμάτων ψήφου) που προφανώς βγαίνει ευνοημένη από την ενίσχυση της τιμής της μετοχής, κατά +90,48% από την αρχή του έτους.
        Στα 71,09 εκατ., η χρηματιστηριακή αξία της εισηγμένης, συμφερόντων οικογενείας Δαυίδ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here