Μια νέα εποχή ξεκινάει για την Παγκρήτια τράπεζα, καθώς με την ενοποίηση με την HSBC, ενδυναμώνεται και δημιουργεί έναν νέο ισχυρό οργανισμό, που θα αποτελέσει κορυφαίο κέντρο και σημείο αναφοράς στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Περιουσίας (Wealth Management).

Η στρατηγική προσέγγιση της τράπεζας επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες: την αυξημένη αξιοπιστία, την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και την παροχή των πλέον εξελιγμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Παγκρήτια αναμένεται να αποτελέσει έμπιστο συνεργάτη στον τομέα του wealth management, παρέχοντας πρώτα απ’ όλα αξιοπιστία στους πελάτες της, εστιάζοντας στην υπεύθυνη διαχείριση των κεφαλαίων τους τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές  διαφάνειας.

Η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί προτεραιότητα και διατηρείται η δέσμευση να παρέχονται εξειδικευμένες λύσεις και ατομική προσέγγιση, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες στις μοναδικές ανάγκες και στόχους του κάθε πελάτη. Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από τους ίδιους Προσωπικούς Συμβούλους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται, διασφαλίζει στους πελάτες ένα σταθερό και πιστό σημείο επαφής για τις ανάγκες και τις επενδυτικές στρατηγικές τους.

Η τράπεζα επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων, σύγχρονων συστημάτων και σε υψηλής αξίας επενδυτικές πλατφόρμες που υποστηρίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνολογικές καινοτομίες προσφέροντας μια stateoftheartΣυμβουλευτική διαδικασία.

Παράλληλα, διατηρείται η διεθνής προοπτική των επενδύσεων προσφέροντας πρόσβαση σε πλειάδα διεθνών επενδυτικών οίκων όπως:  Allianz GlobalInvestors, BlackRock, Franklin Templeton Investments, HSBC Global AssetManagement J.P. Morgan Asset Management, Legg Mason, Schroders, Pimco και τις Ελληνικές Triton ΑΕΔΑΚ. και Allianz ΑΕΔΑΚ

Η Παγκρήτια θέτει ως προτεραιότητά της την παροχή υψηλής ποιότητας επενδυτικών υπηρεσιών, ενσωματώνοντας την αξιοπιστία και την εμπειρία των ανθρώπων της HSBC. Στο επίκεντρο του γενικότερου σχεδιασμού, είναι σε εξέλιξη και η διαδικασία επιλογής των κατάλληλων προϊόντων που καλύπτουν κριτήρια ESG, δηλαδή κοινωνικά υπεύθυνες επενδύσεις με θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη και την κοινωνία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here