Μετά από φημολογία εβδομάδων, η δημόσια τοποθέτηση της Deutsche Telekom, όσον αφορά στην στρατηγική που ακολουθεί ως μέτοχος πλειοψηφίας στον ΟΤΕ.
Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση …η φήμη (σ.σ. για πώληση ) είναι εντελώς ανυπόστατη.
Η επιχειρηματική απόδοση είναι εξαιρετική, το μάνατζμεντ κάνει πολύ καλή δουλειά. η Deutsche Telekom έχει δώσει πολλές φορές έμφαση τους τελευταίους μήνες στο ότι η επένδυση της στην Ελλάδα είναι στρατηγικής σημασίας για την ίδια…
Προφανώς και όσα αναφέρονται, στην ανακοίνωση του γερμανικού κολοσσού, είναι ακριβή μέχρι κεραίας.
Η επιχειρηματική απόδοση εξαιρετική- όντως, μακράν η πιο αποδοτική-εκτός Γερμανίας- συμμετοχή απ’ οποιαδήποτε άλλη άμεση είτε έμμεση.
H διοίκηση κάνει τη δουλειά της, για αυτό και ο Μιχάλης Τσαμάζ είναι ο μακράν μακροβιότερος επικεφαλής αε θυγατρική, πλειοψηφική συμμετοχή από οποιαδήποτε άλλη.
Η Deutsche Telekom  δίνει έμφαση στην στρατηγικής σημασίας επένδυση στην Ελλάδα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις συναντήσεις  του Timotheus Hoettges με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μάλιστα η τελευταία, ένα χρόνο πριν (21/2/2022) στο Μαξίμου ήταν συνέχεια στις ανακοινώσεις (από τον ΟΤΕ/Δεκέμβριος 2021) για πλάνο επενδύσεων πάνω από 3 δισ.€
Μένει να φανεί εάν η δημόσια τοποθέτηση της Deutsche Telekom θα κατευνάσει την σεναριολογία ή ο…καπνός θα σιγοκαίει μέχρι την ενημέρωση των αναλυτών από την διοίκηση του ΟΤΕ- με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων 2022-
Bundesanstalt fur Finanzdienstleistungsaufsict H Γερμανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
  • Μέχρι τότε, η ανακοίνωση της Deutsche Telekom φαίνεται να καλύπτει τον Γερμανικό όμιλο έναντι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της χώρας (Bundesanstalt fur Finanzdienstleistungsaufsict) της γνωστής (για την αυστηρότητά της) BaFin. 
Bundesanstalt fur Finanzdienstleistungsaufsict
Ωστόσο, όλα αυτά διαδραματίζονται, σε μία συγκυρία που η μεν Deutsche Telekom αποεπενδύει από συγκεκριμένες θυγατρικές της, ο δε ΟΤΕ έχει να διαχειριστεί την επιθετική πολιτική των ανταγωνιστών του NOVA-VODAFONE και μάλιστα με την πρώτη να έχει ισχυροποιηθεί κατά γενική εκτίμηση μετά την συγχώνευση/απορρόφηση της WIND. 
  • Πάντως, ΝΕΜΕΣΙΣ τιτλοφορείται ο κύκλος επεισοδίων της σειράς ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ (τρίτος κύκλος), που κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 13 από την COSMOTE TV, με δεδομένο πως θα “σπάσει τα ταμεία”, όπως και οι προηγούμενες δύο.

Και για τους χιλιάδες alcoholics της σειράς, σήμερα στις 23.00′ στο Cosmote Cinema 1HD.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here