Τα έσοδα από την παραδοσιακή τηλεφωνία μειώνονται. Αντιθέτως νέες αγορές, νέες υπηρεσίες γεννιούνται για τον ΟΤΕ .

Η πρώτη αγορά στην οποία θα δραστηριοποιηθεί ο ΟΤΕ, εξελίσσοντας υπηρεσίες που προσφέρει ήδη με τον παραδοσιακό τρόπο, είναι της ασφάλισης μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ενώ εξετάζει την είσοδό του στις ηλεκτρονικές πληρωμές και στα διαδικτυακά παιχνίδια. Ο ΟΤΕ έχει σχεδιάσει ηλεκτρονική-πλατφόρμα e-insurance την οποία θα λανσάρει άμεσα. Σημειώνεται ότι ο ΟΤΕ λειτουργεί εδώ και χρόνια ως πράκτορας ασφαλιστικών υπηρεσιών, συνεργαζόμενος με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, εξυπηρετώντας εκτός από τις δικές του ανάγκες και ανάγκες τρίτων.

Μιλώντας χθες στους μετόχους κατά την ετήσια γενική συνέλευση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ ανέφερε ότι «δεν σταματάμε να καινοτομούμε και να διαθέτουμε νέες υπηρεσίες και λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων για τον όμιλο».

Στην ομιλία του ο κ. Τσαμάζ αφού επεσήμανε ότι ο όμιλος σχεδιάζει επενδύσεις έως 2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα μέχρι το 2022, για να εγκατασταθούν οπτικές ίνες σε περισσότερες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Για τη χρήση του 2017 ο ΟΤΕ θα διανέμει μέρισμα 0,35 ευρώ ανά μετοχή από 0,16 ευρώ πέρυσι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here