… Δεν περνά απαρατήρητη από ανθρώπους της αγοράς η σπουδή, που ο ….κύριος m/m συντηρεί την αποτίμηση του Πλαισίου πολύ κοντά στα 100 εκατ. ευρώ. Εφόσον αναρωτιέστε γιατί, θυμηθείτε παρακαλώ την …αντίστοιχη περίπτωση του ΚΡΙ ΚΡΙ.

Τότε, εκείνη την εποχή, θυμάστε, η διοίκηση Τσινάβου συζητούσε με διαχειριστές χαρτοφυλακίων για την προοπτική διάθεσης μειοψηφικών μεριδίων. Τελικά η συμφωνία κλείστηκε. Σε πρώτη φάση συμφωνήθηκε η εκχώρηση ενός ποσοστού της τάξεως του 3% με τελικό στόχο τη μείωση της συμμετοχής της οικογένειας Τσινάβου κατά 9% στο 67% του μετοχικού κεφαλαίου μέσω ενός placement.

Τα ίδια βλέπουμε σήμερα και με την περίπτωση του Πλαισίου. Με τον κ. Γεώργιο Γεράρδο να ελέγχει το 66,52% και τον Κωνσταντίνο Γεράρδο 15,17% συνολικά 81,69%, διορατικοί παράγοντες της αγοράς…βλέπουν σενάρια για ανάλογης κατεύθυνσης κινήσεις.

Ενδιαφέρον είναι ακόμη και στην χθεσινή συνολικότερα πτωτική συνεδρίαση, στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, το ΠΛΑΙΣΙΟ ήταν από τους διασωθέντες, με συναλλαγές στο εύρος των 4,46-4,52 ευρώ. Υψηλή τιμή της μετοχής 52 εβδομάδων τα 4,81 ευρώ από τη συνεδρίαση της 6ης Ιουλίου 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here