Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών είναι ένας από τους πλέον δυναμικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Γι’ αυτό και το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» εστιάζει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Με την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση και από τον ΟΠΑΠ, μπορούν να γίνουν επιτυχημένες επιχειρηματικές ιστορίες, όπως αυτές των Κωσταρέλος και Coffee Island.

Πρόκειται για δύο επιχειρήσεις, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έκαναν άλματα προόδου, χάριν στην καθοριστική συμβολή του «ΟΠΑΠ Forward» που οδήγησε στην ανάπτυξη του δικτύου τους, την αύξηση του τζίρου τους και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Από το 1999 μέχρι σήμερα, η Coffee Island δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία από specialty καφέ, αλλά και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού, ποιοτικού καφέ στο σπίτι.

«Με κέρδισαν οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ», τονίζει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Coffee Island, εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να μπει στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» το 2018.

Από τότε μέχρι σήμερα, είδε την εταιρεία του να αναπτύσσεται πάνω από 30%.

Το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor Greece.

Φέτος, εγκαινιάζει τον 5ο κύκλο του, με στόχο να βοηθήσει ακόμη περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και κατ’ επέκταση να ενισχύσουν την ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here