Μόλις 20 εργάσιμες από την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου, η Mytilineos ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου(τρίτου τριμήνου).

Η ανακοίνωση έγινε, χθες πριν την έναρξη της συνεδρίασης, με την αγορά να “πιστώνει” με ένα γενναίο +1,03% τη μετοχή, που ενισχύθηκε στα 15,66 ευρώ με συναλλαγές 189 χιλ. μετοχών.

Η Mytilineos προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση επίδειξης εταιρικής ευθύνης, διακυβέρνησης και ενημέρωσης μετόχων, επενδυτών την ώρα, που άλλες εταιρείες πολύ μικρότερου μεγέθους και απλούστερης διάρθρωσης ανακοίνωναν τα μεγέθη πρώτου εξαμήνου.

Είναι πολύ σημαντικό, σε μία περίοδο όπως αυτή με τα κόστη πρώτων υλών-μεταφοράς-εφοδιασμού- ενέργειας στα ύψη μία εισηγμένη να ανακοινώνει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου έτσι ώστε η επενδυτική κοινότητα να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης.

Τα αποτελέσματα που διαβάσατε στο www.banks.com.gr δείχνουν μπροστά στη ραγδαία επιβάρυνση του ενεργειακού κόστους, η διοίκηση της εισηγμένης είχε έγκαιρα αναγνωρίσει και προνοήσει να πάρει τις δέουσες προστασίες ώστε σήμερα να προβλέπει ιστορικά υψηλά κερδοφορίας για το 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ