Με υψηλή επισκεψιμότητα ξκίνησε την λειτουργία του το πρώτο κατάστημα Burger King στο αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, στο σημείο όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν κατάστημα McDonald’s.

Η Select Service Partner (SSP) Eastern Europe & Middle East, η οποία πριν από μερικούς μήνες άνοιξε και το πρώτο Burger King στο αεροδρόμιο της Ρόδου, κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών τον περασμένο Μάιο και έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Το κατάστημα μεγέθους 560 τ.μ. λειτουργεί σε 24 βάση, με περισσότερα από 50 τραπέζια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν έως και το 210 καθήμενους πελάτες καθώς και δύο σημεία – ένα στην είσοδο και ένα πριν τα ταμεία – για self service παραγγελίες. Βρίσκεται σε ένα από τα ελάχιστα σημεία όπου οι επισκέπτες έχουν οπτική πρόσβαση στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης.

Σημειώνεται ότι η SSP Eastern Europe & Middle East, η οποία έχει επίσης αναπτύξει σειρά καταστημάτων, όπως είναι τα Flocafe, τα Starbucks, La Pasteria κ.ά., έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την δημιουργία καταστημάτων και σε άλλα αεροδρόμια της χώρας, ανάλογα με τους διαγωνισμούς που θα προκηρυχθούν για χώρους εστίασης από την Fraport.

Η Burger King, που ιδρύθηκε το 1954, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα χάμπουργκερ γρήγορου φαγητού στον κόσμο, που λειτουργεί σε περίπου 12.400 τοποθεσίες που εξυπηρετούν πάνω από 11 εκατομμύρια επισκέπτες σε 79 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here