Σήμερα-Πέμπτη- η διοίκηση του Οργανισμού ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου(πρώτου εξαμήνου). Και όσοι έσπευσαν τις τελευταίες συνεδριάσεις να προεξοφλήσουν τα θετικά μεγέθη του Οργανισμού ώθησαν, με τις αγορές τους, τη μετοχή έως τα 15,73 ευρώ που είναι υψηλή τιμή 13 ετών.
      Στην χθεσινή συνεδρίαση έγινε ένα μικρό front running, με συνέπεια την διαμόρφωση στα 15,40 ευρώ, discount που πιθανότατα θα καλυφθεί σήμερα.
       Με ενδιαφέρον αναμένεται και η ενημέρωση των επενδυτών, καθώς μεταξύ άλλων θα απαντηθούν και ερωτήματα που αφορούν στην πώληση της συμμετοχής (54%) της Telekom Romania στον γαλλικό όμιλο Orange. 
Τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ για το 2ο τρίμηνο 2021 αναμένεται να ενισχυθούν από τα βελτιωμένα έσοδα από την περιαγωγή, καθώς το β’ τρίμηνο του 2020 η χώρα είχε βιώσει το πρώτο αυστηρό lockdown.
Παράλληλα, η προσαρμοσμένη λειτουργική κερδοφορία (EBITDA Adjusted) εκτιμάται ότι θα σημειώσει αύξηση κατά  μονοψήφιο ποσοστό, όχι μόνο λόγω της περιαγωγής, αλλά και γενικότερα από τη βελτιωμένη διαχείριση των λειτουργικών εξόδων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here