Συνολικά 2,4 εκ ευρώ, 1.7εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ και 700.000€ από ίδιους πόρους, διατίθενται στο Δήμο Θέρμης για το Open Mall και την ενίσχυση της επισκεψιμότητας σύμφωνα με τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Συνάντηση των εμπλεκομένων φορέων στο δημαρχείο της Θέρμης » χτες το μεσημέρι για την εξέλιξη του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Θέρμης

Οι εμπλεκόμενοι φορείς πραγματοποίησαν χτες το μεσημέρι συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου της Θέρμης για να συζητήσουν για την εξέλιξη του έργου. H συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ οι φορείς συζήτησαν το θέμα της έγκρισης της πρότασης και ανέλυσαν τις δράσεις που θα υλοποιηθούν από την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και τον Δήμο Θέρμης.

Στη συνάντηση εκτός από τον Δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Απόστολος Τσολάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης Στάθης Πιστέλας, η αντιπρόεδρος Φανή Μπλιούμη, ο Τάκης Τερζίδης ειδικός σύμβουλος επί τεχνικών θεμάτων, τα στελέχη των διευθύνσεων Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών και εκπρόσωπος της εταιρείας LEVER.

“Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στην καρδιά της Θέρμης αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας μας με τους επαγγελματίες της περιοχής. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας με δράσεις και έργα που τονώνουν την τοπική μας αγορά και την τοπική οικονομία.” δήλωσε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Πηγή: ΤΥΠΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here