Στις 10 το πρωί της Δευτέρας , θα προσέλθουν στο Γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, οι δύο βασικοί μέτοχοι της Creta Farms, οι αδελφοί Κωνταντίνος και Μάνος Δομαζάκης, για συνυπογράψουν με τις πιστώτριες τράπεζες ειδικό Συμφωνητικό, για να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της εταιρίας.

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Ανάπτυξης, βρέθηκε κοινός τόπος συνεννόησης των δύο αδελφών και συμφωνήθηκε ότι ο σημερινός επικεφαλής της Creta Farms κ. Μανώλης  Δομαζάκης να υπογράψει το “Memorandum of Understanding” (MOU) μεταξύ της εταιρίας του και των 4 ελληνικών τραπεζών.

Η πρόταση για στρατηγικό επενδυτή της Creta Farms είχε τεθεί στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων, από τον έτερο αδελφό και βασικό μέτοχο, Κωνσταντίνο Δομαζάκη, αλλά απορρίφθηκε από την τότε πλειοψηφία. Ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης είχε προτείνει τότε τον επενδυτή Θεόδωρο Δουζόγλου ως “λευκό ιππότη” της Creta Farms.

Με τη διαμεσολάβηση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, συμφωνήθηκε να αναζητηθούν από τις πιστώτριες τράπεζες οι υποψηφιότητες για στρατηγικούς επενδυτές και κατόπιν να τεθούν υπ΄όψιν της γενικής συνέλευσης των μετόχων που θα κάνει και την τελική επιλογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here