Η EyeWide Digital Marketing Agency ανακοινώνει με χαρά την ανάπτυξη ενός νέου website για το Eagles Resort, το οποίο «στεγάζει» το εμβληματικό Eagles Palace και τις εντυπωσιακές Eagles Villas στην Χαλκιδική.

Συνεχίζοντας την στενή συνεργασία μας με την Tor Hotel Group, η οποία μετρά πάνω από 5 έτη, η ομάδα της Eyewide ένωσε πάλι τις δυνάμεις της με την Point Blank, δίνοντας έμφαση στην εκπροσώπηση του brand και στην εμπειρία του επισκέπτη.

Με προσαρμογή της ιστοσελίδας σε κάθε είδους συσκευή, καθώς και δυναμικό CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) για εύκολες και γρήγορες αλλαγές υλικού από τον πελάτη, το όραμα του Eagles Resort ζωντανεύει, μεταφέροντας την αίσθηση πολυτέλειας και υπεροχής του καταλύματος στον χρήστη. 

Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε την υψηλή παροχή υπηρεσιών Performance Marketing στα κανάλια της Google μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Revitup.direct, με την διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών σε όλα τα καταλύματα της Tor Hotel Group: The Excelsior Hotel, On Residence, City Hotel Thessaloniki & Eagles Resort. 

Η ομάδα μας επιδόθηκε στο project με προσοχή στην λεπτομέρεια και επαγγελματισμό τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Eagles Resort για την συνεργασία και την καθοδήγηση τους, η οποία έθεσε γερά θεμέλια ώστε να εμπλουτίσουμε την εταιρική τους ταυτότητα με μία ιστοσελίδα αντάξια της διαχρονικής γοητείας του καταλύματος. 

Το Eagles Resort και η EyeWide Digital Marketing Agency σας προσκαλούν να εξερευνήσετε το νέο website και να περιηγηθείτε στην αίγλη του θέρετρου στο μαγευτικό τοπίο της Χαλκιδικής.

EAGLES RESORT

Το Eagles Resort απαρτίζεται από το Eagles Palace και τις Eagles Villas και προσφέρει πολυτελείς διακοπές στο μαγευτικό τοπίο της Χαλκιδικής. Ένα καταφύγιο με μακρά παράδοση στην τέχνη της φιλοξενίας, αποτελεί μία εκλεπτυσμένη επιλογή απόδρασης ακόμη και για τα πιο απαιτητικά γούστα. Με ιστορία 50 χρόνων, το θέρετρο είναι ένα στολίδι οικογενειακής κληρονομίας με εύρος παροχών και υπηρεσιών και δυνατές σχέσεις με την τοπική κουλτούρα και την καλλιτεχνική σκηνή.

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

Η Eyewide Digital Marketing Agency ιδρύθηκε το 2008 στο Ηράκλειο Κρήτης και ειδικεύεται στο Digital Marketing για τον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Εκτός από υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ (σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων, performance marketing, social media marketing, SEO), η εταιρεία παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης διαδικτυακών πωλήσεων για ξενοδόχους (revenue management). Ως μέλος του ΣΕΤΕ (Ένωση Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και Google Partner, η Eyewide συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και άλλους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ