Έβλεπα την Δευτέρα το διάγραμμα της μετοχής του Μυτιληναίου, που μου έστειλε ο Ηλίας Ζαχαράκης (της Fast Finance) και είδα πως το “χαρτί” έδειχνε το 10άρι μπροστά. Παρακολούθησα τη μετοχή χθες Τρίτη και διαπίστωσα πως υπήρχε προσφορά και πίεση. Μέχρι τα 8,62 € υποχώρησε για να κλείσει λίγο πιο πάνω στα 8,64 ευρώ.

Με συναλλαγές 116.918 μετοχών, ομολογώ πως μου έκανε εντύπωση το πίσω της μετοχής, τόσο πολύ έξω να έπεσα;

  • Το έψαξα και ρώτησα τις πταίει; και μου είπαν από 3 χρηματιστηριακές (της πρώτης 10άδας) πως λόγω των αλλαγών στους δείκτες MSCI (την Δευτέρα το βράδυ) είχαν γίνει ορισμένες κινήσεις προεξόφλησης από traders που πόνταραν σε κάτι ευνοικό για την Μυτιληναίος. 

Αλλαγές, όπως είναι γνωστό, που να αφορούν στο ελληνικό χρηματιστήριο, δείκτες ή μετοχές δεν έγιναν, και έτσι απολύτως φυσιολογικά το trading που είχε γίνει “βγήκε” λίγο βιαστικά στην συνεδρίαση της Τρίτης. Μαζεύτηκε ωστόσο όλη η προσφορά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Οι αναλυτές των ΑΧΕΠΕΥ με τους οποίους μίλησα μου είπαν ότι βλέπουν θεαματικά κέρδη και EBITDA που θα κάνουν τα 1,23 δισ. της τρέχουσας χρηματιστηριακής αξίας να μοιάζουν αστεία. Για να δούμε, θα επιβεβαιωθούν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here