Πλήθος δικαστικές αποφάσεις αλλά και η θετική εισήγηση κατά την πρόσφατη συζήτηση της υπόθεσης στο ΣτΕ ,οδηγεί την ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στην κατάθεση ομαδικών αγωγών ανά νοσοκομείο για τη διεκδίκηση των επιδομάτων της διετίας 2017-2018.

Στόχος των ομαδκκών διεκδικήσεων είναι η αναδρομική και νομιμότοκη διεκδίκηση του ποσού των 2 χιλιάδων ευρώ κατ’άτομο, που αντιστοιχεί στα δώρα Χριστουγέννων  και Πάσχα της τελευταίας διετίας.

Στην αγωγή μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι υπάλληλοι των νοσοκομείων, Νοσηλευτές, Βοηθητικό προσωπικό ΔΕ και ΥΕ, Τεχνικοί, Διοικητικοί κτλ. Όπως ξεκαθαρίζει η Ομοσπονδία, το ποσόν συμμετοχής κάθε εργαζομένου είναι 30€ για το κόστος των δικαστικών εξόδων και μόνον, ενώ επί του ποσού που θα επιδικασθεί δεν θα αναζητηθεί ποσοστό ως δικηγορική αμοιβή, όπως δυστυχώς γίνεται σε πολλά νοσοκομεία από τα τοπικά σωματεία.

«Ο μήνας που διανύουμε είναι ο κατάλληλος χρόνος για την εν λόγω διεκδίκηση, αφενός γιατί αναμένουμε τη θετική ανακοίνωση του ΣτΕ οσονούπω, και αφετέρου γιατί περιλαμβάνει όλα τα επιδόματα της παρελθούσας διετίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 210 6469802 ή στο pasyno_9@otenet.gr.

 

Virus.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here