Ο κορωνοϊός μπορεί να πάγωσε τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά η κανονικότητα επιστρέφει και ένα ενδιαφέρον στοιχείο, όπως ανέφερε και στο Delfi Forum ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδης, είναι ότι όλες οι προγραμματισμένες επενδύσεις (σ.σ. Ελληνικό, Κασσιόπη, Kilada Hills, Μykonos Project) δεν ακυρώνονται.

Μετά τις εγκρίσεις επενδυτικών πλάνων, όπως γράψαμε στο Banks.com.gr, το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) ενέκρινε την επένδυση του περίφημου Tatoi Club.

Συγκεκριμένα, προχώρησε στην προέγκριση του ειδικού πολεοδομικού σχεδίου και για την επένδυση 18 εκατ. ευρώ της εταιρείας Tatoi Club και του σωματείου Αθλητικός Ομιλος Τατοΐου στον Δήμο Αχαρνών.

Στόχος η αναβάθμιση της λειτουργίας του υφιστάμενου αθλητικού κέντρου και η δημιουργία κέντρου προπονητικού αθλητικού τουρισμού (ΚΕΠΑΤ) για το άθλημα της αντισφαίρισης.

Για τον σκοπό αυτό, σε ακίνητο 23,4 στρεμμάτων σχεδιάζεται η δημιουργία εγκατάστασης συνολικής επιφάνειας 1.575 τ.μ., με κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, χώρο μασάζ, αίθουσα εργοθεραπευτών, σάουνα, ιατρεία και γραφεία.

Θα δημιουργηθεί ακόμη κλειστό γυμναστήριο 800 τ.μ. με προδιαγραφές για τη διοργάνωση αγώνων, αίθουσα προβολών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων 600 τ.μ., ξενώνας αθλητών (400 τ.μ.) και κτίριο γραφείων διοίκησης (225 τ.μ.).

Η επένδυση εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει 40 νέες θέσεις εργασίας που θα προστεθούν στις υφιστάμενες 180.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here