Είναι αδιαμφισβήτητη, η διαρκώς εντονότερη ενεργοποίηση του εκατομμυριούχου μεγαλοεπενδυτή Τέλη Μυστακίδη στην Θεσσαλονικιώτικη αγορά του real estate.

  • Αποτελεί επίσης κοινό μυστικό στην συμπρωτεύουσα, ότι ο Τέλης Μυστακίδης (μέτοχος του 5% στην Τράπεζα Πειραιώς) θέλει πολύ να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ, όταν κι εφόσον θελήσει να αποχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης.

  • Ωστόσο: Aπολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες (Μυστακίδης και Σαββίδης) δεν έχουν συναντηθεί, ο Ιβάν προς το παρόν είναι ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ και δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι του, ενώ οποιαδήποτε σκέψη για πώληση μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), θα έμπαινε πακέτο με το Λιμάνι του Βόλου (ΟΛΒ) το οποίο προσφάτως απέκτησε καταβάλλοντας εντυπωσιακό τίμημα.

  • Επομένως, τα σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη προβλέπει να μπει κανονικά στο Λιμάνι του Βόλου, να το αναπτύξει, να το αξιοποιήσει και κατόπιν ενδεχομένως να συζητήσει, κάποια στιγμή στο μέλλον, το ενδεχόμενο συνδυασμένης πώλησης των μετοχών των δύο λιμανιών.

  • Επειδή όμως όλα αυτά μοιάζουν πολύ μακρινά, οι Θεσσαλονικείς προς το παρόν απολαμβάνουν την ανακαίνιση του καταπληκτικού κτιρίου Ρούσβελτ το οποίο μόλις μετατραπεί σ’ ένα σύγχρονο συγκρότημα γραφείων στο οποίο θα στεγαστούν οι νέες επενδυτικές αφίξεις στη Βόρειο Ελλάδα, θα αναβαθμίσει την πόλη τους συνολικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ