Στην ελληνική αγορά αφίχθη πρόσφατα ο ιαπωνικός κολοσσός NTT Data, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας και τις δυνατότητές της. Η άφιξη επισφραγίστηκε με μία λαμπρή εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας στην Ελλάδα, την οποία διοργάνωσε η Ιαπωνική Πρεσβεία.

«Ψήφος Εμπιστοσύνης του Ιαπωνικού Κολοσσού NTT Data στην ελληνική αγορά»σημείωσε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης.

Αναλυτικά, ο υφυπουργός αναφέρει: «Ψήφος Εμπιστοσύνης του Ιαπωνικού Κολοσσού NTT Data στην ελληνική αγορά. Η παρουσία της Ιαπωνικής Εταιρείας Πληροφορικής NTT Data στην Ελλάδα με το νέο της υποκατάστημα, αποτελεί άλλη μια ψήφο εμπιστοσύνης για την ελληνική οικονομία. Η επένδυση της NTT Data στην Ελλάδα είναι εμβληματικής σημασίας, καθώς συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας, δίνοντας το παράδειγμα σε περισσότερες ιαπωνικές εταιρείες να εμπιστευτούν και να επενδύσουν στην Ελλάδα. Η Καινοτομία είναι το κλειδί της ανάπτυξης και η συνεργασία με μια χώρα με καινοτόμο προσανατολισμό όπως η Ιαπωνία θα ωφελήσει αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Το θετικό νέο της ημέρας είναι ότι η Ελλάδα είναι αξιόπιστη χώρα για τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Είναι ευχή μας να καλωσορίσουμε ακόμη περισσότερες».

Η εταιρεία και ο προάγγελος μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης

Η NTT Data αποτελεί μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στον κόσμο. Η εταιρεία συμμετείχε για πρώτη φορά στο Delphi Forum προ μηνών και αναφέρθηκε στις προοπτικές που παρουσιάζει η Ελλάδα για την προσέλκυση ιαπωνικών επενδύσεων, καθώς επίσης και στα μελλοντικά της σχέδια για την πρόσληψη 400 ατόμων μέχρι το 2026.

Το μεγάλο βήμα τελικά έγινε τον περασμένο Μάιο και επισφραγίστηκε με τα εγκαίνια των γραφείων της στην Αθήνα.

“Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει αποδειχθεί μία εξαιρετική βάση για τη δραστηριότητα σημαντικών εταιριών τεχνολογίας, που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα για να συμπληρώσουν και να διευρύνουν την παρουσία τους στην Ευρώπη. Σημαντικός παράγοντας γι’ αυτές τις αποφάσεις είναι η προσφορά εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού με υψηλή κατάρτιση στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής.

Η παρουσία της NTT DATA θα βοηθήσει και την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη στην εποχή μετά τον covid-19 και επιφέροντας προστιθέμενη αξία σε διεθνείς ψηφιακές υπηρεσίες με την Ελλάδα ως διεθνή κόμβο.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η NTT DATA δεσμεύεται να προσλάβει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό με στόχο περισσότερους από 100 υπαλλήλους φέτος και πάνω από 400 έως το 2026.

Η εταιρία προσφέρει ευέλικτο τρόπο εργασίας και τη δυνατότητα να εργαστεί κάποιος/α σε διεθνή έργα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Παράλληλα, το ελληνικό παράρτημα θα υιοθετεί τις καλές πρακτικές της NTT DATA, ενός καταξιωμένου οργανισμού με διεθνή επιτυχία” ανέφερε μεταξύ άλλων η εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ