Γράφει η «ξενοδόχος»


Προάγγελο για τα μεγάλα ονόματα που θα φιλοξενηθούν στη μαρίνα του Αστέρα από την επόμενη χρονιά αποτελεί το ντεμπούτο του ‘’Dioriviera’’  στην παραλία του Αστέρα. Εκεί άνοιξε τo πρώτο pop -up κατάστημα στην Αθήνα των Parfums Christian Dior, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο με τις πιο πολυτελείς σειρές αρωμάτων Dior και της La Collection Privée ChristianDior.

Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη το «κλείσιμο» των νέων συμφωνιών για τη μαρίνα του Αστέρα με μεγάλα ονόματα και πολυτελείς αλυσίδες που αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις νέες πολυτελείς εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και η Dior.

Ποιοι  άλλοι αναμένεται να βρεθούν εκεί;

Oνόματα όπως αυτά των Louis Vuitton, Cartier και Rolex έχουν ήδη ακουστεί για την έλευσή τους στη νέα μαρίνα όπως και το brandLoro Piana.


Η Astir Marina, σύμφωνα με έρευνα μίας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως ελεγκτικές εταιρείες ( ), μετά την αναμόρφωσή της που προβλέπεται να ολοκληρωθεί την επόμενη χρονιά, θα πρωταγωνιστήσει στο top 3 μεταξύ των μαρίνων με τις υψηλότερες προδιαγραφές στην Ευρώπη για τηn καλύτερη λύση για τον ελλιμενισμό (Home port) θαλαμηγών στην ευρύτερη ζώνη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

 

Mέτα την ολοκλήρωση των έργων, άνω των 50 εκατ. ευρώη μαρίνα Βουλιαγμένης θα μπορεί να υποδέχεται συνολικά 59 σκάφη αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων super και megayachts:

 

Από το σύνολο των σκαφών, τα 46 θα είναι κάτω από 40 μέτρα, πέντε σκάφη θα είναι έως 45 μέτρα, άλλα τόσα έως 50 μέτρα, δύο έως 60 μέτρα, ενώ θα έχει δυνατότητα ελλιμενισμού και ενός σκάφους άνω των 70 μέτρων σε μήκος. Με βάση τη χωρητικότητα της μαρίνας τώρα, μπορούν να εξυπηρετούνται έως 103 σκάφη αναψυχής το μήκος των οποίων δεν υπερβαίνει τα 50 μέτρα.

Το έργο του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της Μαρίνας του Αστέρα Βουλιαγμένης, στη Χερσόνησο του Λαιμού, δίπλα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες του επενδυτικού σχεδίου -πέραν του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, του πάρκου, της παραλίας και των πολυτελών κατοικιών- των μετόχων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης, της Jermyn Street με τη συμμετοχήαραβικών και τουρκικών κεφαλαίων.