Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την πλατφόρμα EON με μοναδικές και πρωτοποριακές λειτουργίες και δίνει πρόσβαση στις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές, με ένα μόνο κλικ.

Μέσα από το περιβάλλον της ΕΟΝ οι συνδρομητές της Nova εξασφαλίζουν εύκολα και γρήγορα με το EON Smart Box*, πρόσβαση σε:

  • ERTFLIX: Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, με συναρπαστικές ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, ξένες σειρές, αγαπημένες ταινίες, σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, παιδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, μουσικές συναυλίες, αφιερώματα, επιλεγμένα προγράμματα από το πολύτιμο αρχείο της και ακόμα περισσότερα…
  • YouTube: Η πρωτοποριακή πλατφόρμα στην οποία οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα βίντεο και τη μουσική που αγαπούν, να ανεβάσουν πρωτότυπο περιεχόμενο και μοιραστούν όλα εκείνα που επιθυμούν με φίλους, συγγενείς και τον κόσμο του YouTube.
  • YouTube Kids: Η φιλική για τα παιδιά και οικογενειακή έκδοση του YouTube, με λειτουργίες γονικού ελέγχου και ηλικιακά φίλτρα.
  • Orbia: To απόλυτo nonviolent, «tap and relax» arcade game. Όλοι οι συνδρομητές θα μπορούν να παίζουν μόνο με το remote control, χωρίς gamepad, ενώ δεν απαιτείται η χρήση special permissions.

Παράλληλα, μέσα από το Play Store marketplace, οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από εκατομμύρια εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, σειρές, βιβλία, περιοδικά και το σύνολο του Android περιοχομένου.

H EON, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα στη Νοτιανατολική Ευρώπη, είναι μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει πληρότητα περιεχομένου, premium ποιότητα και απλότητα στην χρήση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here