Τα σχέδια της Ελλάδας για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι ακόμα υπό εξέλιξη, τόνισε την Τρίτη η Ντανιέλ Νουί, επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM).

Είναι σε προκαταρκτικό στάδιο, σημείωσε η ίδια σε ομιλία της στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όσον αφορά την κρίση στα ιταλικά ομόλογα, η κα. Νουί επισήμανε πως η άνοδος των αποδόσεων δεν είναι τόσο μεγάλη για να δημιουργήσει ανησυχίες για την υγεία των ιταλικών τραπεζών.

Mην ξεχάσετε: Το NPL Summit 2018 διοργανώνεται από την Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal Banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, και φιλοδοξεί να αποδείξει ότι η ορθολογική διαχείριση των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων θα αποφέρει άμεσα οφέλη στην κοινωνία, θα δημιουργήσει σταθερές και βιώσιμες θέσεις εργασίας, θα απελευθερώσει πακτωλό κεφαλαίων τόσο από τραπεζικά ιδρύματα της χώρας όσο και από τους χρηματοπιστωτικούς γίγαντες του εξωτερικού

 

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here