• Ο Πρωταθλητής Gabriele Tarquini βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου στον πρώτο αγώνα της σεζόν WTCR – FIA World Touring Car Cup 

• Ο Luca Engstler κατέκτησε τη νίκη με το i30 N TCR στο ντεμπούτο του στο TCR Asia

Το i30 N TCR κατέκτησε τη νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν των WTCR – FIA World Touring Car Cup και TCR Asia, χάρη στους οδηγούς Gabriele Tarquini και Luca Engstler αντίστοιχα. 

Η νίκη του Tarquini αναδεικνύει την απόδοση του i30 N TCR στην έναρξη του WTCR

Ο πρωταθλητής Gabriele Tarquini έκανε νικηφόρα εκκίνηση στη σεζόν του WTCR – FIA World Touring Car Cup του 2019 στον αγώνα του Μαρόκου που πραγματοποιήθηκε στις 6-7 Απριλίου 2019. 

Στο ξεκίνημα του έτους και οι τέσσερεις οδηγοί της Hyundai customers κατάφεραν να κατακτήσουν βαθμούς στον αγώνα του Μαρακές. Στον πρώτο αγώνα της σεζόν η Hyundai ήταν ο μοναδικός κατασκευαστής που κατάφερε όλα του τα αυτοκίνητα να κατακτήσουν θέσεις με βαθμολογική σημασία.

Το i30 N TCR κατέκτησε το TCR Asia στο ντεμπούτο του στη Μαλαισία
Οι οδηγοί του i30 N TCR κατάφεραν μια δυναμική εκκίνηση με βάθρα και βαθμούς στο ντεμπούτο του αυτοκινήτου στο TCR Asia που πραγματοποιήθηκε στο Sepang International Circuit (5-7 Απριλίου) στη Μαλαισία. Οι Luca Engstler και Théo Coicaud κυριάρχησαν και εξασφάλισαν διακρίσεις στα προκριματικά, τελειώνοντας νικηφόρα τον αγώνα.
Στο ντεμπούτο του στο TCR ο Μιράντα κινήθηκε στις πρώτες θέσεις, κατακτώντας τελικά τη 2η θέση. Ο Oriola επίσης κατέκτησε το πρώτο του βάθρο με το i30 N TCR στην Solite Indigo Racing. Αντίστοιχα, ο Coicaud πραγματοποίησε ένα παρόμοιο κατόρθωμα, κατακτώντας την τέταρτη θέση στην καρό σημαία, ανεβάζοντας τον Γάλλο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe
Το 2018, η Hyundai Motor έφθασε τις 543.292 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη – μια αύξηση της τάξεως του 3,9% σε σύγκριση με το 2017. Το 2018 ήταν η τέταρτη συνεχή χρονιά που καταγράψαμε ρεκόρ πωλήσεων. Η Hyundai διαθέτει τη νεότερη γκάμα οχημάτων στην Ευρώπη και το 75% των οχημάτων της να είναι σχεδιασμένα, δοκιμασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη για να καλύψουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών. Διαθέτει μονάδες παραγωγής στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια παραγωγική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here