Γραφιστικές εικόνες γυναικών που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου, με συναισθήματα οργής και θλίψης, χαραγμένες στα πρόσωπά τους, ντυμένες με σύνολα εμπνευσμένα από αυθεντικές ουκρανικές ενδυμασίες, απεικονίζονται σε συλλογή Μη Εναλλάξιμων Κρυπτοπαραστατικών (NFTs) η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την Ουκρανία.

Η συλλογή των NFTs έχει τίτλο “The Face of Solidarity” και ο σχεδιασμός τους έγινε σε συνεργασία με Ουκρανή digital artist, με έδρα το Κίεβο. Η εταιρεία επικοινωνίας των ADVENGERS, θέτει προς πώληση τα πρώτα 100 συλλεκτικά NFTs στο OpenSea. Κάθε μοναδικό NFT που πωλείται από τη συλλογή, αυξάνει τη συνολική προσφορά, τα κέρδη της οποίας θα γίνουν δωρεά στην Ουκρανία.

Ο Γιώργος Γκριτζάλας, συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας επικοινωνίας των ADVENGERS, δήλωσε: “Είμαστε συγκλονισμένοι μπροστά σε αυτό που συμβαίνει δίπλα μας. Το “The Face of Solidarity” είναι από τα σημαντικότερα έργα που έχουμε κάνει ως τώρα, καθώς εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το τι σημαίνει για εμάς “αξιοποίηση της τεχνολογίας για παραγωγή χρήσιμης επικοινωνίας”. Μιλάμε για NFTs που έχει πραγματικά νόημα να αποκτήσει κάποιος, όχι για να γίνει πλούσιος, αλλά για να προσφέρει ουσιαστικά”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here