Η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση θα διεξαχθεί στις 25 με 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo

Η Nespresso Professional, τιμώντας τη δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαίο καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού, θα βρεθεί για ακόμη μία χρονιά στην έκθεση XENIA που θα διεξαχθεί 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Στο περίπτερο της Nespresso Professional εξειδικευμένοι συνεργάτες θα αναβαθμίσουν την εμπειρία των επισκεπτών, παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων καφέ, πάντα συνδυάζοντας την ποιότητα με τις ανάγκες των επισκεπτών. Aπό premium ποικιλίες καφέ, όπως οι οργανικοί καφέδες μοναδικής προέλευσης, μέχρι τις επαγγελματικές μηχανές καφέ, η Nespresso Professional θα «καταθέσει» και φέτος τα πιο δυνατά χαρτιά της που φέρνουν «τη λύση καφέ» στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Στο επίκεντρο κάθε δράσης μας πάντα υπάρχει η αειφορία. Στη Nespresso Professional έχουμε δημιουργήσει μια απλή, και δωρεάν, διαδικασία ανακύκλωσης καψουλών, μέσα από την οποία ο καφές διαχωρίζεται από το αλουμίνιο, κομποστοποιείται και γίνεται φυσικό λίπασμα. Το αλουμίνιο από την άλλη ανακυκλώνεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή άλλων αντικειμένων, όπως και κάψουλες.

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στην έκθεση XENIA premium χαρμάνια και προτάσεις ανακύκλωσης, μαζί με τις σύγχρονες μηχανές μας, αποδεικνύοντας πώς η βιωσιμότητα και ο ποιοτικός καφές μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά, εμπλουτίζοντας τη φιλοξενία στη χώρα μας.