Η Mobile Technology προχώρησε σε συνεργασία με την αγγλική imageHOLDERS και φέρνει στην Ελλάδα λύσεις αιχμής με διαδραστικά digital kiosk και οθόνες αφής. Πρόκειται για διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις ενός από τους πρώτους οίκους που δραστηριοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη αγορά. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η imageHOLDERS το 2021 τιμήθηκε με το Queen’s Award for Enterprise, μια διάκριση που έχουν λάβει μόλις 205 οργανισμοί στην Αγγλία.   

Οι ολοκληρωμένες λύσεις, που θα προωθεί πλέον η Mobile Technology, ενσωματώνουν εξοπλισμό, λογισμικό, εξαρτήματα και ειδικό προστατευτικό περίβλημα με σύγχρονο design. Προσφέρονται για περαιτέρω εξατομίκευση και παραμετροποιήσεις, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες ready made λύσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδεικνύονται εξαιρετικά αποδοτικές σε μεγάλο εύρος υπηρεσιών, όπως: self-service, εξυπηρέτηση πελατών, προώθηση προσφορών-marketing, σηματοδότηση χώρου (digital signage), πρόσβαση σε πληροφορίες-οδηγίες, διαχείριση επισκεπτών, ασφάλεια-έλεγχο πρόσβασης, ψυχαγωγία κ.α. 

Οι λύσεις με τα διαδραστικά kiosk-οθόνες της imageHOLDERS μπορούν να είναι φορητές, επιτοίχιες, επιτραπέζιες ή freestanding. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, σχεδιάζονται με βάση iPAD, tablet, υπολογιστές ή και ειδικά κατασκευασμένες οθόνες, ενώ υποστηρίζουν λογισμικό iOS, Android, Windows ή Linux. Είναι προσβάσιμες σε ΑΜΕΑ και επιπρόσθετα, μπορούν να συνδυαστούν με εκτυπωτή, POS για πληρωμές, barcode scanner, camera, βιομετρικές συσκευές κ.α. διευρύνοντας περαιτέρω τις δυνατότητές τους. Ωστόσο, κοινά χαρακτηριστικά όλων των λύσεων είναι η ανθεκτικότητά τους στη συχνή χρήση, καθώς και η ευκολία, με την οποία μπορούν να συντηρηθούν, αλλά και να αναβαθμιστούν. 

Η Mobile Technology διαθέτει στην ελληνική αγορά και τις πέντε κατηγορίες kiosk της imageHOLDERS, με εξειδικευμένες λύσεις για καταστήματα Λιανικής, Τυχερών Παιχνιδιών-Casino, Νοσοκομεία-Κλινικές, Δημόσιες Υπηρεσίες, Γραφεία κάθε είδους, Ξενοδοχεία, Χώρους Πολιτισμού-Ψυχαγωγίας κ.α. Είναι λύσεις, ικανές να συμβάλλουν στην αύξηση του τζίρου, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, καθώς και στην αντιμετώπιση προκλήσεων στο user journey, τόσο του προσωπικού, όσο και των πελατών. Στόχος της Mobile Technology είναι μέσω αυτών να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό του customer service-experience, αλλά και της εσωτερικής οργάνωσης των επιχειρήσεων, με τρόπο αξιόπιστο και ταυτόχρονα δημιουργικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ