Η Draeger Hellas Α.Ε., θυγατρική του ομίλου Dräger, κατασκευαστή και υποστηρικτή λύσεων τεχνολογίας στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και της ασφάλειας στο χώρο εργασίας, ανακοινώνει ότι ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου Δ.Σ. της εταιρείας από την 1η Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι στέλεχος, με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα, σε πολυεθνικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια κατείχε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου Δ.Σ. στην εταιρεία Alcon Laboratories Hellas.

Ο κ. Παπαδόπουλος διαδέχεται τον έως τώρα Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Εμμανουήλ Σιδηρουργό, ο οποίος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης. Πριν από την Draeger, o κ. Σιδηρουργός κατείχε για διοικητικές θέσεις σε εταιρείες στο χώρο της υγείας, δραστηριοποιούμενος στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η Draeger Hellas ιδρύθηκε το 2010 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 40 υπαλλήλους, με έδρα την Αθήνα και με γραφείο στη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας επίσης την αγορά της Κύπρου.

Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η Draeger ειδικεύεται στην οξεία φροντίδα (OR, ICU, NICU κ.λπ.). Στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνονται συστήματα αναισθησίας, αναπνευστήρες έκτακτης ανάγκης και αναπνευστήρες ICU, θερμοκοιτίδες, μονάδες θερμοθεραπείας πρόωρου βρέφους, ζωτικές μονάδες παρακολούθησης ασθενών (οθόνες), συστήματα διαχείρισης δεδομένων ασθενούς (PDMS), ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ιατρικών δεδομένων ασθενών, πλήρεις ιατρικές μονάδες παροχής αερίου και εξειδικευμένες ιατρικές λύσεις φωτισμού σε χειρουργεία.

Στον τομέα της ασφάλειας στο χώρο εργασίας, η Draeger προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για την προστασία στο χώρο εργασίας και εγκαταστάσεων. Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει σταθερά και φορητά συστήματα ανίχνευσης επικίνδυνων αερίων, αναπνευστικές συσκευές, συσκευές διαφυγής, ειδικό εξοπλισμό κατάδυσης, συσκευές ανίχνευσης αλκοόλ και ναρκωτικών, ειδικές εκπαιδευτικές κατασκευές, όπως εξομοιωτές πυρκαγιάς (για την Πυροσβεστική Υπηρεσία), και ειδικές δομές διάσωσης (θάλαμοι διαφυγής). Βασικοί τομείς δραστηριότητας της εταιρείας σε αυτό το πεδίο είναι η βιομηχανία, η ναυτιλία, η πυροσβεστική, τα διυλιστήρια, τα ορυχεία κ.λπ.

Πυλώνας της Draeger Hellas είναι η τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της, μέσω τμήματος Service, το οποίο αποτελείται από 16 μηχανικούς, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here