Γνωρίστε την «Αναζήτηση βάσει εικόνας», μια καινοτομία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  αποκλειστικά μέσα από το www.GLAMI.gr

Το www.GLAMI.gr, η online μηχανή αναζήτησης που άλλαξε τα δεδομένα στις ηλεκτρονικές αγορές μόδας στην Ελλάδα, παρουσιάζει μία νέα καινοτομία που συνδυάζει την τεχνολογία με τις αισθήσεις! Η αναζήτηση με φωτογραφία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά από το GLAMI με στόχο να αναβαθμίσει τα αποτελέσματα του search και να μετατρέψει την αναζήτηση προϊόντων σε μία διαδραστική εμπειρία. Πλέον, κάθε επισκέπτης του www.GLAMI.gr μπορεί να αποκτήσει το προϊόν μόδας που επιθυμεί αλλά δεν γνώριζε πώς να το αναζητήσει, σε ένα μόνο βήμα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι το smartphone ή το tablet του!

Η λειτουργία του “Visual Search” είναι διαθέσιμη σε smartphones και tablets καθώς και μέσα από το GLAMI app, ενώ μέχρι το τέλος του 2019 το καινοτόμο αυτό feature θα είναι διαθέσιμο και στις υπόλοιπες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται το GLAMI.

Στο παρόν email θα βρείτε συνημμένο το Δελτίο Τύπου και στο ακόλουθο link το αναλυτικό video με τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το νέο feature του www.GLAMI.gr!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here