Ένα έμπειρο στέλεχος από τον κλάδο της ναυτιλίας και του LNG, προστίθεται στο δυναμικό της Angelicoussis Shipping Group, προερχόμενο από την Höegh LNG.

Πρόκειται για τον Sveinung Støhle σπου αναλαμβάνει χρέη αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Höegh LNG την 1η Νοεμβρίου.

Με 25 και πλέον έτη εμπειρίας στον κλάδο του υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) ο Støhle έχει συνεργαστεί με ναυτιλιακές εταιρείες και εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου.

«Η εκτεταμένη εμπειρία του Sveinung στον κλάδο σίγουρα θα προσθέσει δύναμη, βάθος και ποιότητα στην υπάρχουσα ανώτερη διοικητική ομάδα μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τον Sveinung, σχετικά με τις πολλές βραχυπρόθεσμες μεταβατικές προκλήσεις και ευκαιρίες στον κλάδο μας», δήλωσε η Μαρία Αγγελικούση, διευθύνουσα σύμβουλος του Angelicoussis Group, η οποία ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας αυτό το καλοκαίρι.

Από τη μεριά του, ο Støhle είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνω μέλος του Ομίλου Αγγελικούση και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη Μαρία και την ομάδα για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον».
Ο Støhle υπηρέτησε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Höegh LNG από το 2005 και ως διευθύνων σύμβουλος της Höegh LNG Partners από τον Αύγουστο του 2020. Ήταν επίσης διευθυντής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Höegh LNG Partners και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Avenir LNG.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here