Ο όμιλος Mage Hotels & Resorts επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Κρήτη, αφού η ηχηρή άφιξη του 5* Nautilux (www.nautiluxhotel.com) στο Ρέθυμνο φέτος το καλοκαίρι, έρχεται να προστεθεί στο ήδη επιτυχημένο portfolio ξενοδοχείων του ομίλου.

Η μοναδική τοποθεσία του, ο σπειροειδής αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του που παραπέμπει στο σχήμα του ναυτίλου και η ιδιαίτερη φιλοσοφία του σε επίπεδο φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών, αποτελούν τους βασικούς άξονες ενός ‘υβριδικού’ μοντέλου, που διαφοροποιεί σημαντικά το Nautilux από τα υπόλοιπα καταλύματα του προορισμού και το καθιστά την ιδανική πρόταση διαμονής στο Ρέθυμνο.

Σε απόσταση αναπνοής από την γραφική παλιά πόλη, το Nautilux έχει το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται πάνω στην εντυπωσιακή παραλία του Ρεθύμνου, με άμεση πρόσβαση για τους επισκέπτες του. Η φιλόξενη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα που συμπληρώνεται από άπλετο φυσικό φως και διακόσμηση υψηλής αισθητικής, διαχέεται σε όλους τους χώρους του.

H λεπτομερής επιμέλεια και ο σύγχρονος σχεδιασμός όλων των εγκαταστάσεων καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.  118 δωμάτια και σουίτες, 2 εσωτερικές και 1 εξωτερική πισίνα, fine dining εστιατόριο όπου αναδεικνύονται κυρίως τα τοπικά προϊόντα, beach & pool bar, κέντρο ευεξίας έκτασης 450τμ2 με spa και γυμναστήριο, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

Αυτά τα στοιχεία συνθέτουν το μοναδικό ‘μικρόκοσμο’ του Nautilux όπου κυριαρχεί η αίσθηση ελευθερίας σε ένα περιβάλλον ευζωίας και αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας που απογειώνεται με το πρωτοποριακό premium full board. Μια νέα προσθήκη που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει ελεύθερα τις επισιτιστικές υπηρεσίες του Nautilux διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ποιότητα. Αυτή είναι η δική μας ερμηνεία του nauti side of life και σας καλούμε να την ανακαλύψετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here