Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενδυναμώνεται με την ένταξη της εταιρίας Polyplast με έδρα την Αυλώνα, η οποία ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το νέο Μέλος της Κοινότητας, η εταιρεία «ΠΟΛΥΠΛΑΣΤ Ε.Π.Ε», απευθύνεται σε ποικίλο φάσμα επιχειρήσεων με εξειδικευμένες λύσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς συσκευασίας, όπως τσάντες πολυαιθυλενίου παντός τύπου, φιλμ συρρίκνωσης, courier bags και πολλά ακόμα προϊόντα. Σε όλη την πορεία της, ανανεώνει συστηματικά τον μηχανολογικό εξοπλισμό της, που αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθιστώντας την μια από τις πιο σύγχρονες παραγωγικές εταιρίες του κλάδου. Η συνεχής διεύρυνση της παραγωγικής δυναμικής της οδήγησε την Polyplast το 2006 να μεταφερθεί σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Η εταιρία απασχολεί 60 εργαζομένους και εξωτερικούς συνεργάτες ενώ διαθέτει δίκτυο 2.500 πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την τεχνογνωσία και την παραγωγική δυναμική της στη χώρα, η Polyplast αποτελεί πρεσβευτή της Ελλάδας σε αγορές του εξωτερικού, όπως και τα υπόλοιπα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η Polyplast συμμερίζεται το όραμα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συμπράττοντας μαζί της συμβάλλει στην ενίσχυση των δράσεων της Κοινότητας προς όφελος της ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here