Σε μια από τις δυναμικότερες περιφερειακές αγορές της Θεσσαλίας όπως είναι αυτή της Ελασσόνας εισέρχεται, με την δημιουργία καταστήματος, η Συνεταιριστική  Τράπεζα Θεσσαλίας.

Το κατάστημα θα διεκδικήσει μερίδιο αγοράς από τις συστημικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην πόλη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι περιοχές γύρω από την Ελασσόνα.

Την απόφαση της τράπεζας για το νέο κατάστημα γνωστοποίησε στον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Τάσος Λάππας που τον επισκέφτηκε στο δημαρχείο, συνοδευόμενος από στελέχη της τράπεζας.

Ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Λάππας έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της Τράπεζας στα βασικά οικονομικά και κοινωνικά στοιχεία και επισήμανε ότι η Τράπεζα αναπτύχθηκε κατά 1,5 φορά μέσα στην κρίση σε όλη τη Θεσσαλία στηρίζοντας την υγιή επιχειρηματικότητα, δίνοντας ενέσεις ρευστότητας επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που προσλάμβανε σε χρησιμότητα μέσω χρηματοδοτήσεων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Δήμαρχος κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την απόφαση της Τράπεζας και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός της προσπάθειας ενισχύοντας περαιτέρω την συνεργασία μαζί της.

Τέλος η Τράπεζα γνωστοποίησε την απόφαση της σε μια πλειάδα επιχειρήσεων με τις οποίες είναι ήδη σε συνεργασία στα Καταστήματα της Λάρισας, σε συγκέντρωση που διοργάνωσε σε ταβέρνα της πόλης.

thessaliaeconomy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here