Σε μία νέα επένδυση προχωρά η εταιρεία τυποποίησης και εμπορίας οσπρίων 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής γεωργικής παραγωγής.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση ακινήτου 26.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Νέων Καρυών στη Λάρισα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως πολυλειτουργικός κόμβος που θα περιλαμβάνει κέντρο συλλογής πρώτων υλών και πρώτης επεξεργασίας, εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής τελικών προϊόντων. Στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται και η δημιουργία υπερσύγχρονης μονάδας βιομηχανικής παραγωγής και συσκευασίας, στο εγγύς μέλλον.

Σε δήλωσή του ο ‘Αγης Καραγεωργίου, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ανέφερε: «Στην 3αλφα, βλέπουμε ευκαιρίες εκεί που κάποιοι ίσως βλέπουν εμπόδια. Η επέκτασή μας στη Θεσσαλία δεν αφορά απλώς την δημιουργία ενός hub. Αφορά μία επένδυση στο μέλλον της ελληνικής γεωργίας μέσα από την δημιουργία ενός δεύτερου πόλου επεξεργασίας οσπρίων, ακριβώς δίπλα από το χωράφι.

Είναι η απτή υπεράσπιση του οράματος ευημερίας που έχουμε για τις επόμενες γενιές» και συμπλήρωσε: «Ενισχύοντας την παρουσία μας στη Θεσσαλία, οχυρώνουμε την αλυσίδα εφοδιασμού μας, και κυρίως ενισχύουμε την οικονομική ανάπτυξη, δημιουργούμε θέσεις εργασίας, στηρίζουμε τις τοπικές κοινότητες και ενδυναμώνουμε τους Έλληνες παραγωγούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ