Το νέο Honda CR-V απέσπασε πέντε αστέρια στις τελευταίες δοκιμές του οργανισμού αξιολόγησης ασφάλειας Euro NCAP. Το CR-V διαθέτει μοναδική δομή αμαξώματος που του παρέχει κορυφαία αντοχή και ακαμψία και μία ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας.

New Honda CR-V scores five stars in Euro NCAP assessment

Σχεδιασμένη για να προσφέρει ασφάλεια σε συγκρούσεις απ’  όλες τις κατευθύνσεις (‘All Directions Collision Safety’), η πλατφόρμα ενσωματώνει την αποκλειστική, επόμενη γενιά  δομής αμαξώματος ACE™ (Advanced Compatibility Engineering) της Honda. Η δομή αυτή χρησιμοποιεί ένα δίκτυο συνδεδεμένων στοιχείων με σκοπό την ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας πρόσκρουσης, μειώνοντας τις δυνάμεις που μεταφέρονται στον κλωβό επιβατών  διασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή σε εμπρόσθιες, πλευρικές και οπίσθιες συγκρούσεις. 

Στα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του νέου CR-V προστίθεται μία σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing™. Το πακέτο τεχνολογιών Honda Sensing™ θεωρείται από τα πιο ολοκληρωμένα στην κατηγορία του. Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πληροφοριών από ραντάρ και κάμερες και αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας για να προειδοποιεί και να υποστηρίζει τον οδηγό σε κρίσιμες καταστάσεις. 

Το νέο Honda CR-V πλαισιώνει την υπόλοιπη γκάμα μοντέλων πέντε αστέρων Euro NCAP της Honda που περιλαμβάνει τα Jazz, HR-V και Civic.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here