Εκεί που χτυπά η καρδιά του Αμαρουσίου, στο The Mall Athens, η εταιρεία ΙΚΕΑ του Ομίλου Fourlis επέλεξε να παρουσιάσει το 2o νέας γενιάς κατάστημά της, ενισχύοντας περαιτέρω την omnichannel εμπειρία που προσφέρει.

Η ΙΚΕΑ, εντός του προσεχούς φθινοπώρου θα ανοίξει τις πύλες του δεύτερου στη σειρά καταστήματός της νέας γενιάς, η έκταση του οποίου δεν θα ξεπερνά τα 2.000 τ.μ.

Η εταιρεία δημιουργεί νέα ευέλικτα και σύγχρονα καταστήματα εντός του αστικού ιστού, ώστε να γίνει πιο προσβάσιμη και να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές που αναζητούν ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου. Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί ήδη στον Πειραιά.

Στο νέο κατάστημα του The Mall Athens, θα προσφέρει πάνω από 1.000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς και χαρίζουν έμπνευση κάθε φορά, σε κάθε επίσκεψη. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται αναπόσπαστο το κατάστημα ΙΚΕΑ γίνεται κομμάτι του The Mall Athens, με πάνω από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, έρχεται να προσφέρει τη νέα εμπειρία ΙΚΕΑ, σε ένα πολυσύχναστο σημείο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Πάνου Κατηφόρη, Διευθύνοντα Συμβούλου IKEA Ελλάδας/Κύπρου/Βουλγαρίας: «Πρόκειται για μία δυναμική συνεργασία, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά σε ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτών που έχουν το The Mall Athens ως τον αγαπημένο τους προορισμό».

Αντίστοιχα, o κ. Χρήστος Νικολόπουλος, Chief Asset Management Officer της Lamda Development δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ΙΚΕΑ, που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις αγοραστικές αλλά και ψυχαγωγικές μας επιλογές».

Διαβάστε επίσης:

Το μικρό διαμάντι της ΙΚΕΑ σε ένα ιστορικό κτήριο στην καρδιά του Πειραιά (pics)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here