Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο κ. Βασίλειος Μασσέλος από την εταιρεία NOTA ΑΕ. Τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων κατέλαβαν ο κ. Ιωάννης Σιούγγαρης από την εταιρεία MINERVA ΑΕ και ο κ. Ζαφείριος Χήρας από την εταιρεία ΧΗΡΑΣ ΑΕ. Γενικός Γραμματέας εκλέχθηκε ο κ. Σωτήριος Χαριτίδης από την εταιρεία ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, ενώ την θέση του οικονομικού επόπτη έλαβε ο κ. Ιωάννης Λαυρεντιάδης από την Κ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΕ.

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέχουν οι κ.κ. Παναγιώτης Κυρίδης από την ΒΙΟΣΤΑΜΠ ΑΒΕΕ, Δημήτριος Παπαμαυρουδής από την εταιρεία ΗΛΙΟΣ ΑΒΕΕ, Λεωνίδας Μονέδας από την MAT FASHION ΑΕ και η κυρία Βαλεντίνη Τσαμαδού από την VAMP ΑΕ.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν 4 αριστίνδην μέλη. Ο προηγούμενος πρόεδρος, κ. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος από τον όμιλο ΕΛΒΕ, ο κ. Ιωάννης Ακκάς από τα ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, ο κ. Σταμάτης Κουρούδης από τα ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ και ο κ. Αλέξανδρος Αποστολίδης από την εταιρεία ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here