Πως μπορούμε να πετύχουμε ανάπτυξη σε καιρούς κρίσης; Επτά Υπουργοί και Υφυπουργοί και εκλεκτοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας αναλύουν τις προκλήσεις για μια καινοτόμα και βιώσιμη οικονομία και ανάπτυξη…

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου οι ιδρυτές του “Energizing Greece” Συμεών Τσομώκος και Κέλλυ Μαυρομάτη υποδέχθηκαν στο Domotel Kastri, σημαντικές προσωπικότητες της Πολιτικής και Επιχειρηματικής ζωής της χώρας, για τη δεύτερη διοργάνωση.

To Energizing Greece είναι μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου οικοσυστήματος του οποίου αποστολή είναι να αναδειχθούν αναπτυξιακές δράσεις  με δυναμική, έμπνευση, όραμα,  προοπτική για την Ελλάδα, καθώς και ο επενδυτικός χάρτης της στις 13 Περιφέρειες.

Το θέμα της δεύτερης διοργάνωσης Energizing Greece ήταν “Achieving Growth in times of Crisis – Challenges for Innovative and Sustainable Economy and Growth».

Οι άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκαν οι ομιλίες αφορούσαν στο πως είναι εφικτό να επιτευχθεί ανάπτυξη σε εποχές κρίσης, τόσο στον Ιδιωτικό, όσο και στον Δημόσιο Τομέα. Στόχος ήταν να παρουσιαστούν οι προκλήσεις για μια καινοτόμο και βιώσιμη Οικονομία και Ανάπτυξη σε μια εποχή που όλα όσα γνωρίζαμε άλλαξαν.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, o Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, o Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη,  ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Ιωάννης Ξιφαράς και εκλεκτοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, Γιώργος Ραουνάς, Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Διονύσης Αμμολοχίτης, Κωνσταντίνος Οικονόμου, Αλέξανδρος Αθανασούλας, μίλησαν ο καθένας από την δική του σκοπιά για τις στρατηγικές εκείνες που αποτρέπουν τις απρόβλεπτες καταστάσεις και τα γεγονότα των δυο τελευταίων ετών να ανακόψουν την αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας, μια πορεία με καθοριστικό σχεδιασμό για το μέλλον και επενδυτική δυναμική.

Το συντονισμό της βραδιάς είχε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου.

Στο Business Gala παρευρέθηκαν επίσης Πρέσβεις, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Ακαδημαϊκοί, Επιχειρηματίες, Υψηλόβαθμα Στελέχη της αγοράς, σε μια βραδιά που όλοι οι παρευρισκόμενοι εστίασαν την προσοχή τους στη σημασία και στους τρόπους επίτευξης της ανάπτυξης ακόμα και σε εποχές κρίσης.

To Business Gala υποστήριξαν οι:

STRATEGIC PARTNERS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ENTERPRISE GREECE

LEADING SPONSORS ELPEDISON, KPMG, STIRIXIS GROUP

KEYSTONE SPONSORS MARINE TOURS, CHALKIS SHIPYARDS

ΜΑΙΝ CONTRIBUTORS MANIFEST, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ZELA JET, DOMOTEL HOTELS & RESORS, GRIN GROWTH

OFFICIAL SUPPORTERS SOMERSBY, FIX HELLAS, TUBORG, COFFEE LAB, ΖΑΓΟΡΙ, GREEN COLA, CHIVAS REGAL, BOUTARI

MEDIA SPONSORS ENERGIZINGGREECE.GR, PUBLISHING.GR, NETZEROENERGY.GR, HUFFPOST GREECE, ΧΡΗΜΑ, BANKS.COM.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here