Στέγγος- Σαββίδης, βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, για το Πόρτο Καρράς.
Αυτό έδειξε στην χθεσινή συνεδρίαση το χρηματιστηριακό ταμπλό. Και αν δεχτούμε τον κανόνα, που θέλει την αγορά να λειτουργεί προεξοφλητικά, πως αλλιώς να εξηγηθεί το εμφατικό +9,65% της μετοχής της Τεχνικής Ολυμπιακής, στα 2,50 ευρώ.
  • Με αυξημένες συναλλαγές, υψηλό τζίρο και συγχρονισμένα, τεχνικά bidαρίσματα (το πιθανότερο από τον market maker του χαρτιού) σε μία συνεδρίαση που συνεχίστηκε το ξεπούλημα της Δευτέρας σε τραπεζικές και βαριά χαρτιά του δείκτη.

Σημειώστε, αποτίμηση της εισηγμένης πάνω από το όριο των 100 εκατ. ευρώ.
  • Να υποθέσουμε, πως εάν όντως κλείνει το deal ο Ιβάν Σαββίδης αναλαμβάνει και ένα σημαντικό μέρος των υποχρεώσεων που βαραίνει την εταιρεία της οικογένειας Στέγγου.
    Θα πείτε, πως οι δύο πλευρές συνομιλούν εδώ και εβδομάδες και σωστά.
Από τις 16 Δεκεμβρίου η “Ξενοδόχος” αποκάλυπτε στο www.banks.com.gr, πως τα “βρίσκουν” Στέγγος και Σαββίδης.
     Έγραφε τότε η Ξ, που έχει άριστες άκριες στον χώρο, ότι
  •     “… από τα κεφάλαια που πρόκειται να λάβει ο όμιλος της Τεχνική Ολυμπιακή– εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία- έχει σκοπό να αποπληρώσει το δάνειο των 45 εκατ. ευρώ που έλαβε προ μηνών από τον διεθνή επενδυτικό οίκο Fortress για αναχρηματοδότηση βραχυπρόθεσμου δανεισμού (έως 22,5 εκατ. ευρώ) και αποπληρωμή λοιπών υποχρεώσεων (έως 22,5 εκατ. ευρώ). Σημειώνεται εδώ ότι στα βιβλία, με βάση την αποτίμηση στο τέλος του 2018, η ακίνητη περιουσία του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς εκτιμήθηκε σε αξία 394,5 εκατ. ευρώ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here