Ο παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης πλοίων και θαλάσσιας υποστήριξης V. Group και Costamare Shipping Company S.A. (“Costamare”) ενισχύουν και επεκτείνουν την υπάρχουσα στρατηγική συνεργασία τους.

Η διευρυμένη στρατηγική συνεργασία αφορά  παροχή υπηρεσιών management και άλλων υπηρεσιών από την V.Group σε 41 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που συνδέονται με την Costamare Inc. και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της εφοπλιστή Κωνσταντίνο Β. Κωνσταντακόπουλο.

Η συνεργασία θα επιτρέψει στην V.Group να ενισχύσει περαιτέρω τις υπάρχουσες δραστηριότητές της στην Ελλάδα και να επεκτείνει την επιτυχή συνεργασία της με την Costamare στην συνεχώς αναπτυσσόμενη κινεζική αγορά. Στο πλαίσιο αυτής της κίνησης, η Shanghai Costamare Ship Management Co., Ltd. θα συστεγαστεί στο γραφείο της V.Group στη Σαγκάη παρέχοντας επιπλέον κορυφαία τεχνογνωσία στην αγορά εμπορευματοκιβωτίων

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η V.Group θα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τις  υπηρεσίες επάνδρωσης στις Φιλιππίνες μέσω της C-Man Maritime και θα παρέχει πλήρωμα από τις Φιλιππίνες στον στόλο που διαχειρίζεται η Costamare.

Έτσι, η V.Group θα γίνει ο αποκλειστικός πάροχος εργατικού δυναμικού στις Φιλιππίνες σε πλοία που διαχειρίζεται η Costamare και θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των υπαρχόντων Ελλήνων πελατών της. Ο Graham Westgarth, Διευθύνων Σύμβουλος της V.Group, δήλωσε: «Αυτή είναι μια σημαντική συναλλαγή που βασίζεται στην υπάρχουσα σχέση μας με την Costamare. Αισθανόμαστε προνομιούχοι που η Costamare μας εμπιστεύτηκε τη διαχείριση του στόλου της και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε καθώς αναπτύσσεται η δραστηριότητά της. ”

Ο Κωνσταντίνος Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος της Costamare, δήλωσε: «Με αυτήν τη συμφωνία, θα αξιοποιήσουμε περαιτέρω την ευελιξία που προσφέρει η διαχείριση πλοίων τρίτου μέρους, επιτρέποντας στην Costamare Inc. να επωφεληθεί από τις διακυμάνσεις της αγοράς χωρίς να αντιμετωπίζει εμπόδια από τους περιορισμούς χωρητικότητας εκ μέρους της διαχείρισης. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να το επιτύχουμε αυτό μέσω ενός αξιόπιστου συνεργάτη όπως η V.Group, ο οποίος μπορεί να παρέχει το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που απαιτείται από τους Ναυλωτές μας.

Ταυτόχρονα, θεωρούμε ότι η συμφωνία θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη στους ανθρώπους μας που συμμετέχουν στον οργανισμό V.Group. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here