Η BNP Paribas συνεργάζεται με την SIA, κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας σε υπηρεσίες πληρωμών και υποδομών, ελεγχόμενη από τη CDP Equity, για να υποστηρίξει την κυκλοφορία co-branded καρτών με σημαντικούς εμπορικούς εταίρους στη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η SIA θα επεξεργάζεται co-branded ψηφιακές και φυσικές κάρτες, οι οποίες θα εκδίδονται από την BNP Paribas. Η πλατφόρμα της SIA υποστηρίζει τη διαχείριση πληρωμών με κάρτες πολλών κορυφαίων εμπορικών εταίρων και περιλαμβάνει επίσης προηγμένες υπηρεσίες για τη διαχείριση και την πρόληψη απάτης και αντιστροφών χρεώσεων, καθώς και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας για την επιτάχυνση της διαδικασίας ελέγχου ταυτότητας για ηλεκτρονικές πληρωμές, διασφαλίζοντας παράλληλα ασφαλείς αγορές μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επίσης, η BNP Paribas αξιοποιεί τις πλατφόρμες ψηφιακής μετάβασης και Open Banking της SIA για την εγγραφή νέων πελατών που χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά και αποκτά πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, σύμφωνα με τις ευκαιρίες που απορρέουν από την εισαγωγή της Οδηγίας Payment Services Directive 2 (PSD2).

Μέσω των πλατφορμών της SIA, η BNP Paribas δίνει τη δυνατότητα στους εμπορικούς συνεργάτες της να βελτιώσουν τα προγράμματα επιβράβευσης πόντων προσφέροντας στον πελάτη μια αναβαθμισμένη εμπειρία. Η Accor, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της φιλοξενίας, είναι η πρώτη εταιρεία που επωφελείται από τη συμφωνία για την κυκλοφορία μιας νέας κάρτας πληρωμών στη Γαλλία, με σταδιακή κυκλοφορία στην Ευρώπη. Η κάρτα, διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις, θα προσφέρει στα μέλη την ευκαιρία να συλλέγουν πόντους επιβράβευσης όταν κάνουν καθημερινές αγορές και να λαμβάνουν πρόσθετα προνόμια προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά τους.

«Η αγορά των καρτών πληρωμών υφίσταται ένα τεράστιο μετασχηματισμό, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που εμπλουτίζουν την εμπειρία των πελατών και εισάγουν υπηρεσίες και προσφορές υψηλότερης προστιθέμενης αξίας. Ως ευρωπαϊκός τραπεζικός όμιλος, καινοτομούμε συνεχώς σε λύσεις πληρωμών για να υποστηρίξουμε τους πελάτες με τις νέες συνήθειες και φιλοδοξίες τους. Αυτή η συνεργασία με τη SIA θα μας επιτρέψει να διαθέσουμε co-branded κάρτες στη Γαλλία και στην Ευρώπη, προσφέροντας προγράμματα επιβράβευσης πόντων σε διάφορα οικοσυστήματα», δήλωσε ο Carlo Bovero, Global Head of Cards and Innovative Payments στην BNP Paribas.

«Είμαστε περήφανοι που ενισχύσαμε τη μακροχρόνια σχέση μας με τον Όμιλο BNP Paribas, υποστηρίζοντας την επέκταση των co-branded καρτών σε όλη την Ευρώπη. Οι πλατφόρμες που διαθέτουμε για τις ψηφιακές πληρωμές εξορθολογίζουν τη διαδικασία ψηφιακής μετάβασης των τελικών χρηστών του BNPP, σε σχέση με τις απαιτήσεις ασφάλειας PSD2 και επιτρέπουν τον εμπλουτισμό της εμπειρίας των πελατών εισάγοντας υπηρεσίες και προσφορές υψηλότερης προστιθέμενης αξίας», δήλωσε ο Eugenio Tornaghi, Marketing & Sales Director της SIA. «Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα ακόμα βήμα της SIA προς τα εμπρός στη τοποθέση ως αξιόπιστου τεχνολογικού εταίρου για τους κύριους ευρωπαϊκούς τραπεζικούς ομίλους στους τομείς του ηλεκτρονικού χρήματος και των διασυνοριακών υπηρεσιών πληρωμών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here