Στον όμιλο Mantis εντάσσεται και επίσημα η οινοποιία «Μαλαματίνα», καθώς με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στις 22 Δεκεμβρίου 2021, επικυρώθηκε το σχέδιο εξυγίανσης και δημιουργήθηκε μια νέα εταιρεία, η Οινοποιία Μαλαματίνα ΑΕΒΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σε αυτή μεταβιβάστηκε μέρος του  ενεργητικού και του παθητικού της παλαιάς εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τη διοίκηση της νέας εταιρείας αναλαμβάνει ο Νίκος Κεράνης, ως Διευθύνων Σύμβουλος και Μέτοχος, ενώ ο Κώστας Μαλαματίνας παραμένει ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την ιστορική ελληνική οινοποιία «Μαλαματίνα», με τη σφραγίδα του Ομίλου Εταιρειών Mantis. Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στις 22 Δεκεμβρίου 2021, η εταιρεία εντάσσεται επίσημα στο δυναμικό του κορυφαίου διανομέα στην ελληνική αγορά, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχιση μιας επιτυχημένης πορείας 127 ετών, αλλά και τις προϋποθέσεις για δυναμική ανάπτυξη στο μέλλον.

Βασική προτεραιότητα του Ομίλου Εταιρειών Mantis είναι η υλοποίηση ενός επενδυτικού και επιχειρηματικού πλάνου για την ενδυνάμωση της εταιρείας, το οποίο θα ενισχύσει σημαντικά την θέση της στην ελληνική και ξένη αγορά, ενώ παράλληλα θα προσθέσει αξία στην τοπική οικονομία της Θεσσαλονίκης και στο εισόδημα Ελλήνων αγροτών.

Σύμφωνα με το σχέδιο εξυγίανσης που επικυρώθηκε,  δημιουργήθηκε μια νέα εταιρεία, η Οινοποιία Μαλαματίνα ΑΕΒΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη στην οποία μεταβιβάστηκε μέρος του  ενεργητικού και του παθητικού της παλαιάς εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ