Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει τη διάθεση προηγμένων ραδιοσυστημάτων, διπλού πυρήνα (dual-core), αμιγώς εξωτερικής εγκατάστασης, το OmniBAS™-BXd.

Τα εν λόγω ράδια αποτελούν τη νέα γενιά μικροκυματικών δισημειακών ραδιοζεύξεων σε συχνότητες από 13 έως 38 GHz, εμπλουτίζοντας έτσι το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο OmniBAS™.

Τα νέα ραδιοσυστήματα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνέδριου τηλεπικοινωνιών  MWC Barcelona, στις 27 Φεβρουαρίου- 02 Μαρτίου 2023, στο περίπτερο της εταιρείας 7B44, στην αίθουσα 7.

 

Το OmniBAS™-BXd ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των παρόχων για αποδοτικά ραδιοσυστήματα εξωτερικής εγκατάστασης, για ασύρματη μετάδοση δεδομένων (IP) με υπερυψηλές ταχύτητες πολλαπλών Gigabit, τόσο για δίκτυα 5G, όσο και για ένα ευρύ φάσμα εταιρικών εφαρμογών ασύρματης συνδεσιμότητας.

Οι πάροχοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την προηγμένη σχεδίαση και τις δυνατότητες του OmniBAS™-BXd εγκαθιστώντας μόνο μία ραδιο-μονάδα στον ιστό αντί για δύο, επιτυγχάνοντας επομένως σημαντική εξοικονόμηση στην αρχική επένδυση (CAPEX) και στα λειτουργικά τους έξοδα (OPEX).

 

Αυτό το νέο μικροκυματικό σύστημα διπλού πυρήνα (dual-core), ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας ραδιοσημάτων και δικτυακών δεδομένων που εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση των ζεύξεων.

Βασίζεται σε πρωτοποριακή ευρυζωνική σχεδίαση για την υποστήριξη 2 ραδιο-καναλιών των 112 MHz σε μια ενιαία συμπαγή μονάδα επιτέποντας χωρητικότητα μετάδοσης 2,5 Gbit/s ανά μονάδα.

Το νέο προϊόν σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες παρόχων δικτύων σε διάφορες αγορές με εξατομικευμένες ανάγκες.

Επιπλέον, οι μονάδες OmniBAS™-BXd και OmniBAS™-BX σε συνέργεια με το προϊόν UltraLink™-GX80 (E-Band) που προσφέρει η εταιρεία, υποστηρίζουν ζεύξεις διπλού φάσματος (Dual-Band).

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, σημείωσε:

“Το OmniBASBXd διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο μικροκυματικών ραδίων εξωτερικής εγκατάστασης OmniBASBX, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και προηγμένο σύνολο λύσεων μικροκυματικών ζεύξεων, τόσο σε παρόχους 5G, όσο και άλλων ασύρματων δικτύων που θέλουν να αναπτύξουν γρήγορα ένα αξιόπιστο δίκτυο ασύρματης μετάδοσης υψηλής χωρητικότητας πολλαπλών Gigabit. Παράλληλα, έχουμε εμπλουτίσει το ευρέως χρησιμοποιούμενο χαρτοφυλάκιο OmniBASBX, ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μικροκυματικών συχνοτήτων από 13 έως 38 GHz. Τα νέα προϊόντα αποτελούν την εξέλιξη των μικροκυματικών λύσεων της οικογένειας OmniBAS και είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης τεχνολογικής έρευνας που περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, οι οποίες αξιοποιούνται από τους παρόχους ασύρματων δικτύων σε όλο τον κόσμο από το 2010”.