Ένα ακόμα slot στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου διασφάλισε η Aegean και προσθέτει στο πρόγραμμά της την 4η κατά σειρά πτήση της από την Αθήνα προς τον ισχυρότερο διεθνή κόμβο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η νέα πτήση, που θα εκτελείται καθημερινά εκτός Σαββάτου, με ώρα αναχώρησης από την Αθήνα στις 16.00 τοπική και από το Λονδίνο/Ηeathrow στις 19.00 τοπική, «διευρύνει σημαντικά τις επιλογές των επιβατών μας, αλλά και βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα με τα νησιά μας, μέσω Αθήνας».

Η πτήση είναι διαθέσιμη από 6 Μαρτίου στα συστήματα κρατήσεων και θα πραγματοποιείται από τις 31 Μάρτιου 2024 και για όλη τη διάρκεια του χρόνου (καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο).

Με την προσθήκη της νέας πτήσης, το συνολικό πρόγραμμα δρομολογίων με τις 4 πτήσεις, διαμορφώνεται ως εξής:

Από Αθήνα-Λονδίνο/Heathrow ώρες αναχώρησης: 09.15 – 13:30 – 16:00 (νέα πτήση) και 19.15

Από Λονδίνο/Heathrow-Αθήνα ώρες αναχώρησης: 12.15 – 16.35 – 19.00 ( νέα πτήση) και 22.15

Αντίστοιχα, η Aegean αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων και προς άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως τη Φρανκφούρτη με 5 καθημερινές πτήσεις (2 από/προς Αθήνα, 2 από/προς Θεσσαλονίκη, 1 από/προς Ηράκλειο), τη Λάρνακα με 8 πτήσεις (7 από/προς Αθηνά, 1 από/προς Θεσσαλονίκη), τη Ρώμη, τη Ζυρίχη, τη Γενεύη, το Παρίσι, το Βερολίνο και, μαζί με τον νέο προορισμό, το Dubai, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό, συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθεια για επέκταση της χρονικής περιόδου.

Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας κατά το πρώτο δίμμηνο του 2024, καταγράφεται ήδη σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης τόσο στο δίκτυο εσωτερικού κατά 11% όσο και στο δίκτυο εξωτερικού κατά 7%, συγκριτικά με το 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ