της Ελενας Ερμείδου

Επεκτείνεται το χαρτοφυλάκιο  ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham σε συνεργασία  με  την Zeus International.

Επενδύοντας  στην Ελλάδα και  στις  προοπτικές  ανάπτυξης  του  τουρισμού, Wyndham  ανακοίνωσε την εξαγορά του Mirabello  στον Αγ. Νικόλαo Κρήτης  και  την  έναρξη  λειτουργίας  του  Wyndham  στην Λευκωσία.

Ο πρόεδρος του Ομίλου της Wyndham, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα μίλησε, μεταξύ άλλων για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού και της αγοράς.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Zeusυπογράμμισε ότι η Wyndham βάζει στον χάρτη την Ελλάδα και την Αθήνα, ωστόσο συμπλήρωσε ότι η Αθήνα ως πόλη βρίσκεται πολύ πίσω σε σχέση με άλλες πόλεις του εξωτερικού και της Ευρώπης και της Ευρώπης και ότι θα πρέπει να γίνουν πολλά βήματα ακόμα και να εκδοθούν νέα προϊόντα τα οποία θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των τουριστών.

Ο ίδιος επίσης τόνισε ότι η Wyndham κοιτάει και άλλους προορισμούς και ότι το άνοιγμα προς τρίτες χώρες είναι πλέον γεγονός. Ηδη, συμπλήρωσε έχει μία συνεργασία με το ξενοδοχείο Hilton στο Malpensa.

Τέλος, σε από κοινού τους δήλωση ο Πρόεδρος της Wyndham, της περιοχής ΕΜΕΑ και ο διευθύνων σύμβουλος της Zeus ενημέρωσαν ότι το ξενοδοχείο Mirabello στον Αγιο Νικόλα της Κρήτης όταν θα ανοίξει θα αποτελέσει σταθμό για τον ξενοδοχειακό κλάδο στον Νομό, επίσης και το ξενοδοχείο στην Λευκωσία σταθμό για τον ξενοδοχειακό κλάδο στην Κύπρο.

Και για τα δύο έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες της ανακαίνισης. Στο μεν πρώτο η πρώτη φάση των διαδικασιών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2019, ενώ αργότερα θα ολοκληρωθούν οι φάσεις ανακαίνισης στην Κύπρο. Στην Κρήτη το Mirabello θα έχει 311 δωμάτια και στην Λευκωσία 140.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here