Η Μοτοδυναμική A.E.E. είναι ένας κορυφαίος όμιλος με έντονη παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχει βάλει τη δική της ξεχωριστή σφραγίδα στον κλάδο της Κινητικότητας (Μοbility) εδώ και πολλές δεκαετίες. Με μακρόχρονη πορεία που ανάγεται χρονικά στο 1969, η Μοτοδυναμική σήμερα έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με επίκεντρο πάντα τον τελικό πελάτη.  Πρωταγωνιστεί επί χρόνια στο Mobility, όντας ο επίσημος αποκλειστικός διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, Αλβανία και Μολδαβία, της PORSCHE AG και της SIXT στην ελληνική αγορά.

Με κεντρικο moto “Move. Experience.Live.” η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παρεχει προϊοντα και υπηρεσιες στον χωρο του mobility που δημιουργουν εμπειριες ζωης

Σταθμός στην ολοένα ανοδική και επιτυχημένη πορεία της στάθηκε το τέλος του 2018, όταν ένα mega-deal οδήγησε στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου (80,5%) της εταιρείας Λάϊον Ρένταλ Α.Ε., σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για το brand SΙΧΤ. Μέσω της μεγάλης αυτής εξαγοράς, η SIXT αναβαθμίστηκε, διεύρυνε και βελτίωσε τις υπηρεσίες της, ενώ συστήθηκε εκ νέου στην αγορά.

Λίγα λόγια για το “φαινόμενο” SIXT (LION RENTAL A.E.) 

H SIXT είναι μία εταιρεία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “φαινόμενο” και πρότυπο λειτουργικότητας/ποιότητας υπηρεσιών – και όχι αδίκως. Mε παρουσία σε 105 και πλέον χώρες και με περισσότερους από 2.000 σταθμούς, η εταιρεία παρέχει απεριόριστη ευελιξία και premium στόλο σε ανταγωνιστικές τιμές είτε για βραχυχρόνιες μετακινήσεις είτε για μακροχρόνιες μισθώσεις οχημάτων.

Έτσι η SIXT, κατάφερε να απλοποιήσει τη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου για εκατομμύρια ανθρώπους και εταιρείες, σε κάθε σημείο του πλανήτη. Παράλληλα, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, ενισχύει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, όπως το νεότερο που αφορά τη συνδρομητική υπηρεσία SIXT Plus με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.

Σήμερα, το δίκτυο στη χώρα μας αποτελείται από σταθμούς εξυπηρέτησης κατανεμημένους στα σημαντικότερα αεροδρόμια, τις μεγάλες πόλεις και στα δημοφιλή νησιά μας. 

Η βούληση για συνεχή αλλαγή και η επιμονή στην αυτοβελτίωση έχουν σφυρηλατήσει τη SIXT όπως είναι σήμερα. Οι αξίες αυτές την έχουν καταστήσει ως μια από τις πιο καινοτόμες, ραγδαία αναπτυσσόμενες και κερδοφόρες εταιρίες παροχής mobility παγκοσμίως. Προσφέρει στους πελάτες της, που αποτελούν πάντα το κέντρο των δραστηριοτήτων της, εξατομικευμένες, ευέλικτες και απεριόριστες λύσεις mobility καθημερινά, δημιουργώντας μια πραγματική εναλλακτική στο ιδιόκτητό τους όχημα, μια συνθήκη αναγκαία ιδιαίτερα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

Mε γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, η SIXT, παραμένει προσηλωμένη στην παροχή υψηλού επιπέδου  εξυπηρέτησης και υπηρεσιών για μοναδικές οδηγικές εμπειρίες. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία πραγματικής αξίας για τους πελάτες της, επενδύοντας καθημερινά :

  • στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες
  • στα καινοτόμα εργαλεία και τεχνολογίες
  • στην ανοιχτή και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες της.

Ταξιδεύοντας με τη SIXT στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η ενοικίαση του αυτοκινήτου είναι πάντα πιο αξιόπιστη, εύκολη και premium!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ και εδώ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here